Κόσμος | 28.10.2018 13:30

Λέστερ: Οικογενειακή τραγωδία από τη συντριβή του ελικοπτέρου

Newsroom

Διαστάσεις οικογενειακής τραγωδίας λαμβάνει η συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ. Όπως έγινε γνωστό, εκτός από τον Ταϊλανδό, φαίνεται πως και η κόρη του είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο ελικόπτερο που κατέπεσε στο πάρκινγκ του «King Power Stadium».

Στο  ελικόπτερο επέβαιναν οι δυο πιλότοι αλλά και ένα πέμπτο άτομο που δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Reuters τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη των «Αλεπούδων» είχε ακολουθήσει η μια από τις δυο κόρες του.

T

Ο Vichai Srivaddhanaprabha, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο BBC θεωρείται ότι είναι νεκρός, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για τον θάνατο του, είτε από την ομάδα, είτε από το περιβάλλον της οικογένειάς του.

Την ίδια ώρα, άγνωστα παραμένουν και τα αίτια που προκάλεσαν τη συντριβή του ελικοπτέρου αργά το βράδυ του Σαββάτου (27/10), αμέσως μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Λέστερ με την  Γουέστ Χαμ. Στο σημείο όπου το ελικόπτερο προσέκρουσε στο έδαφος ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά, με τις συγκλονιστικές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης συνήθιζε να αποχωρεί μετά τους αγώνες  με το συγκεκριμένο ελικόπτερο, με τις μαρτυρίες από τα πρώτα λεπτά κιόλας της συντριβής να μιλούν ότι βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο.

Το ΒΒC επικαλέστηκε πηγή της οικογένειας του Ταϊλανδού προέδρου, αλλά μέχρι στιγμής, οι αρχές καθώς και ο σύλλογος δεν έχουν ανακοινώσει κάτι επίσημα.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς, αναφέρει στο twitter,ότι ήρθε σε επικοινωνία με την King Power η οποία του επιβεβαίωσε ότι ο ιδιοκτήτης των «Αλεπούδων» ήταν μέσα στο ελικόπτερο που συνετρίβη δίπλα στο γήπεδο της ομάδας.

T
T

συντριβή ελικοπτέρουΛέστερ