Κόσμος|19.01.2021 10:23

Μελάνια Τραμπ: Αποχαιρετά τους Αμερικανούς - «Η μεγαλύτερη τιμή να είμαι Πρώτη Κυρία»

Newsroom

Μπορεί ο σύζυγός της και απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόλαλντ Τραμπ, να είναι «μπλοκαρισμένος» από το Twitter, μετά τα πρωτοφανή γεγονότα στο Καπιτώλιο, όμως δεν ισχύει το ίδιο και με τη Μελάνια Τραμπ. Η - για λίγες ώρες ακόμη - Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δημοσίευσε στον λογαριασμό της στη δημοφιλή πλατφόρμα ένα βίντεο, με το οποίο αποχαιρετά τον αμερικανικό λαό, τονίζοντας πως ήταν η «μεγαλύτερη τιμή» για εκείνη να βρεθεί σε αυτή τη θέση

«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο βίντεο η Μελάνια Τραμπ, η οποία δεν παραλείπει για ακόμη μία φορά να καταδικάσει την εισβολή στο Καπιτώλιο, από οπαδούς του συζύγου της. «Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη», σημειώνει. 

T

Τέλος, η απερχόμενη Πρώτη Κυρία κάνει και σύντομη αναφορά στον κορονοϊό, λέγοντας πως θρηνεί για τις ζωές που χάθηκαν. Είχε προηγηθεί ένα ακόμη μήνυμά της στο Twitter, στο οποίο αναφέρθηκε στην ανακαίνιση στον Λευκό Οίκο, ένα έργο την επίβλεψη του οποίου είχε η ίδια. 

T

TwitterΚαπιτώλιοΗΠΑΜελάνια Τραμπ