Κόσμος | 27.10.2021 07:43

Αστέρας του Tik Tok κατηγορείται πως σκότωσε την πρώην γυναίκα του και χάκαρε το iPad του παιδιού του

Newsroom

Την κατηγορία πως σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του αντιμετωπίζει ο Αλί Αμπουλαμπάν, o 29χρονος σταρ του Tik Tok, o οποίος μάλιστα φέρεται πρώτα να είχε παραβιάσει το ipad της 5χρονης κόρης του σε μια προσπάθεια να τους «πιάσει» μαζί.

Δηλώνει αθώος

Ο ίδιος ωστόσο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο δηλώνει αθώος για τη δολοφονία της 28χρονης Άνα Αμπουλαμπάν και του 29χρονου συντρόφου της Ραιμπέρν Καδένας Μπαρόν. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και μπορεί να ζητηθεί ακόμη και θανατική ποινή εάν καταδικαστεί.

Ο Αμπουλαμπάν στο Tik Tok έχει την ονομασία JinnKid, ενώ είναι ιδιαίτερα γνωστός. Μετρά περίπου 1 εκατομμύριο διαδικτυακούς ακόλουθους και συνήθως δημοσιεύει κωμικά σκετς και μιμήσεις διασημοτήτων. Χαρακτηριστική μίμηση αυτή του Tony Montana στο «Scarface».

Η ιστορία πίσω από την υπόθεση

Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν οι εισαγγελείς, η σύζυγός του, του είχε ζητήσει να φύγει από το διαμέρισμά τους, στον 35ο όροφο όπου ζούσαν, στις 18 Οκτωβρίου και τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο άνδρας, φέρεται να έφυγε από το σπίτι και έμεινε για τρεις ημέρες σε ξενοδοχείο. Όμως επέστρεψε και εγκατέστησε εφαρμογή ακρόασης στο iPad της κόρης του όταν το σπίτι ήταν άδειο. Οι εισαγγελείς είπαν ότι άκουσε αργότερα την ίδια ημέρα μέσω της εφαρμογής τη σύζυγό του να μιλάει και να γελάει με τον Μπαρόν.

Τότε ο κατηγορούμενος επέστρεψε βιαστικά στο διαμέρισμα και φέρεται να πυροβόλησε τον Μπαρόν τρεις φορές πριν πυροβολήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι.

Πριν καλέσει ο ίδιος την αστυνομία πήρε τη κόρη του από το σχολείο. 45 λεπτά αργότερα συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το παιδί.

Όλες οι ειδήσεις

Κορονοϊός: «Έκρηξη» στα κρούσματα όπως προ lockdown πέρυσι - Ο παράγοντας γρίπη

Τουρκία: «Μήνυμα στην Αθήνα» με «εκπαιδευτική πτήση» τουρκικών F-16 στο Αιγαίο

Τζανακόπουλος στο σπίτι του θύματος στον Ασπρόπυργο: Ζητά δικαιοσύνη για το Πέραμα

Κιλιτσντάρογλου για 10 πρέσβεις: Η Τουρκία δεν ξανάζησε τέτοιο ρεζιλίκι

Σχολική κάρτα covid: Από 1 Νοεμβρίου στο edupass.gov.gr για μαθητές σε δημόσια σχολεία

δολοφονίαTik TokδικαστήριοiPad