Κόσμος | 07.01.2022 14:51

Κιλιτσντάρογλου: Άδικες οι κατηγορίες κατά Ιμάμογλου – Θα λογοδοτήσουν όσοι θέτουν εμπόδια στο δήμαρχο

Μαρία Ζαχαράκη

«Άδικες» χαρακτήρισε τις κατηγορίες κατά του δημάρχου Κωνσταντινούπολης περί συγκάλυψης τρομοκρατών από το δήμο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Εκρέμ Ιμάμογλου που τελευταία βάλλεται από την κυβέρνηση.

«Υπάρχουν άδικες κατηγορίες εναντίον του δημάρχου μας της Κωνσταντινούπολης. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι όλα αυτά είναι άδικα, αλλά υπάρχει κάτι που ξέχασαν. Εμπιστεύομαι την προνοητικότητα και τη συνείδηση ??του λαού αυτής της χώρας. Εμπιστεύομαι την επιλογή σας όταν πήραμε το δήμο της Κωνσταντινούπολης», είπε, ενώ προειδοποίησε:

«Ας μην βάζουν εμπόδια, εμείς θα τα ξεπεράσουμε. Ας μην δημιουργούν σκιές, εμείς θα κάνουμε σίγουρα τον ήλιο να φανεί. Όλοι πρέπει να ξέρουν πολύ καλά, ειδικά όσοι βάζουν εμπόδια στους δημάρχους μας, να ξέρουν πολύ καλά ότι τώρα μπορεί να είμαστε στο σκοτάδι, αλλά είμαστε πολύ κοντά στην ανατολή του ηλίου. Όσοι θέλουν να βάλουν εμπόδια, σίγουρα θα λογοδοτήσουν γι' αυτό, όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Γιατί το να βάζεις εμπόδια στο δήμαρχο, σημαίνει ότι εμποδίζεις και τον λαό».

ΚωνσταντινούποληΚεμάλ Κιλιτσντάρογλουειδήσεις τώραΤουρκίαΕκρέμ Ιμάμογλου