Κόσμος|28.02.2022 14:47

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο καταγράφουν ουκρανικές επιθέσεις με τουρκικά Μπαϊρακτάρ - Μεγάλα πλήγματα σε ρωσικά τανκς

Newsroom

Σκληρές μάχες σημειώνονται στην Ουκρανία, με τον στρατό της χώρας να αντιστέκεται και να πραγματοποιεί επιθέσεις στις μηχανοκίνητες δυνάμεις των Ρώσων. Όπως υποστηρίζουν οι Ουκρανοί, τεράστια είναι η υποστήριξη που έχουν από τα τουρκικά drones, τύπου Μπαϊρακτάρ αλλά και από αντιαρματικά όπλα που έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία και δεν τα έχουν εντοπίσει οι Ρώσοι.

Ακολουθεί βίντεο μέσα από τον θάλαμο των επιχειρήσεων των Ουκρανών που δείχνουν επιθέσεις με τουρκικά Μπαϊρακτάρ. Οι Ουκρανοί τα αποκαλούν «Μπαϊρακτάρης» (αρσενικό) που σημαίνει σημαιοφόρος.

Σε δύο βίντεο που έρχονται από τα γειτονικά προάστια του Κιέβου Μπούχα και Ιρπίν ένοπλοι πολίτες και δημοσιογράφοι παρουσιάζουν κατεστραμένα τανκς του ρωσικού στρατού τα οποία όπως φαίνεται έχουν χτυπηθεί από βαριά όπλα καθώς η καταστροφή τους είναι σχεδόν ολική. Τα δύο συγκεκριμένα προάστια βρίσκονται στα βορειοδυτικά του Κιέβου.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις στο live blog του ethnos.gr

Στο παρακάτω βίντεο Ουκρανός δημοσιογράφος παρουσιάζει κατεστραμμένα τάνκς στο προάστιο Μπούχα . Στο δεύτερο βίντεο πολίτες βρίσκονται στα κατεστραμμένα τανκς σε δρόμο του Ιρπίν.

ειδήσεις τώραΤουρκίαΟυκρανίαβομβαρδισμόςΚίεβοπόλεμοςΡωσία