Κόσμος|06.05.2022 21:30

Επιβάτης αεροπλάνου... προσγειώθηκε μόνος του: Άνοιξε την έξοδο κινδύνου, βγήκε στο φτερό και έπεσε

Newsroom

Ταξιδιώτης φαίνεται πως κάπως «τα 'χασε» ενώ επέβαινε σε αεροπλάνο, καθώς άνοιξε την έξοδο κινδύνου, βγήκε στο φτερό και... προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο.

Ειδικότερα, ένας επιβάτης της United Airlines τέθηκε υπό κράτηση το πρωί της Πέμπτης στο διεθνές αεροδρόμιο Ο' Χέαρ του Σικάγο, καθώς άνοιξε την πόρτα του αεροσκάφους και βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου, ενώ αυτό τροχοδρομούσε.

«Ένας άνδρας που επέβαινε στο αεροπλάνο το οποίο πλησίαζε στην πύλη, τράβηξε την έξοδο κινδύνου και βγήκε στο φτερό του αεροπλάνου», σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Σικάγο.

«Στη συνέχεια, το άτομο γλίστρησε από το φτερό και έπεσε στο αεροδρόμιο», συμπλήρωσε η αστυνομία, όπως μεταδίδει το CNN.

Η United Airlines δήλωσε ότι το πλήρωμα εδάφους σταμάτησε το άτομο έξω από το αεροσκάφος. Όταν το αεροπλάνο έφτασε στην πύλη, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας.

«Η αστυνομία της πόλης έφτασε και τον έθεσε υπό κράτηση. Εις βάρος του, εκκρεμούν κατηγορίες» υπογράμμισε, τέλος, η αστυνομία.

ταξίδιviralαεροπλάνοειδήσεις τώραταξίδια