Κόσμος|03.07.2022 19:52

Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στην Κοπεγχάγη - Αναφορές για αρκετούς τραυματίες

Newsroom

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές της Δανίας, μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης.

Ειδικότερα, η αστυνομία της Δανίας ανακοίνωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο στην πρωτεύουσα Κοπεγχάγη την Κυριακή, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, περίπου 100 άνθρωποι έτρεξαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter γράφει ότι αστυνομικοί μετέβησαν στο εμπορικό κέντρο μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Οι Αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε, λίγο μετά, τη σύλληψη ενός προσώπου που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται πως το εμπορικό κέντρο Field’s, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

Όλες οι ειδήσεις

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο - Πέθανε η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Ανησυχία για το πύρινο μέτωπο στις Πόρτες Αχαΐας: Εκκενώνεται χωριό - Αναφορές ότι οι φλόγες «πέρασαν» στην Ηλεία

Πανελλήνιες 2022: Οι «παγίδες» και οι ευκαιρίες που κρύβει το μηχανογραφικό - Ποια τμήματα δεν «δίνουν» δυνατότητα μετεγγραφής

Σαρώνει η πανδημία: Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό 19χρονη στο «Σισμανόγλειο»

Formula 1: Τρομερό ατύχημα στην πρώτη στροφή του Σίλβερστοουν - Απογειώθηκε και αναποδογύρισε η Alfa Romeo του Ζου!

ΚοπεγχάγητραυματίεςΔανίαειδήσεις τώραπυροβολισμοί