Κόσμος|23.07.2022 15:30

Τραγωδία στη Γαλλία: Πατέρας ξέχασε το 14 μηνών παιδί του στο αυτοκίνητο και το βρήκαν νεκρό

Newsroom

Τραγωδία βύθισε σε πένθος τη Γαλλία όπου ένα μωρό 14 μηνών έφυγε από τη ζωή καθώς έμεινε ολομόναχο μέσα στο αμάξι του πατέρα του στην πόλη Bordes στη Νοτιοδυτική Γαλλία. Ο πατέρας του παιδιού, που εργάζεται στην αεροναυπηγική εταιρεία Safran, φέρεται να ξέχασε να αφήσει το παιδί του στο νηπιαγωγείο το πρωί πριν πάει στη δουλειά. Το μωρό βρέθηκε νεκρό το απόγευμα της Τετάρτης και πλέον έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό του.

«Οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι το μικρό παιδί πέθανε από ασφυξία και αφυδάτωση», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελέας Σεσίλε Γκενσάκ. Η μητέρα του σήμανε συναγερμό αφού παρατήρησε ότι το παιδί της δεν ήταν στον παιδικό σταθμό αργά την Τετάρτη. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η πυροσβεστική και ασθενοφόρο που επιχείρησαν να αναζωογονήσουν το παιδί γύρω στις 5 το απόγευμα.

«Κανείς δεν άκουσε τον παραμικρό θόρυβο», είπε ο εισαγγελέας καθώς συνειδητοποίησε ότι οι προσπάθειές τους είχαν αποτύχει. Οι γονείς του μωρού, που και οι δύο δεν είχαν προηγούμενο ποινικό μητρώο και είχαν επίσης ένα μεγαλύτερο παιδί, στάλθηκαν στο νοσοκομείο Pau αφού έπαθαν σοκ μόλις πληροφορήθηκαν το θάνατο του μωρού τους.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αποκαρδιωτική εικόνα»: Κάηκαν σπίτια στα Βατερά Λέσβου - Έφτασαν μέχρι την παραλία οι φλόγες - Προβληματίζουν οι άνεμοι

Κ. Σκρέκας στην «Η»: Σχεδόν 500 εκ. τον Ιούλιο από το μηχανισμό - Η ελληνική πρόταση στο Συμβούλιο υπουργών Ενέργειας

Διοικητική διερεύνηση μετά το σάλο και τις καταγγελίες για άγρια αστυνομική βία στα Εξάρχεια – Δείτε βίντεο

Ρίτα Αντωνοπούλου στο ethnos.gr: «Οι νέοι δείχνουν ενδιαφέρον για την παράδοση γιατί θέλουν να ανήκουν κάπου»

«Αποκαρδιωτική εικόνα»: Κάηκαν σπίτια στα Βατερά Λέσβου - Έφτασαν μέχρι την παραλία οι φλόγες - Προβληματίζουν οι άνεμοι

ειδήσεις τώραμωρόΓαλλία