Κόσμος|13.11.2022 16:36

Παντρεύτηκε η μικρότερη κόρη του Τραμπ - Εικόνες από το γλέντι του γάμου

Newsroom

Γιορτινή ήταν η χτεσινή (12/11) ημέρα για την οικογένεια Τραμπ καθώς η μικρότερη κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τίφανι, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπούλος.

Ο γάμος τελέστηκε στην έπαυλη του Ντόναλντ Τραμο, Μαρ-α-Λάγκο στη Φλόριντα.

Ο Τραμπ συνόδευσε την κόρη του ενώ στο πλευρό της ήταν  τόσο η μητέρα της νύφης, Μάρλα Μέιπλς και η Μελάνια.

 

 

 

 

Η Τίφανι και ο Λιβανέζος Μάικλ Μπούλος χόρεψαν μια διασκευή του διαχρονικού τραγουδιού «Dancing in the Moonlight», ενώ την πίστα ζέσταναν έπειτα και οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Μετά τον χορό του ζευγαριού, ξεχώρισε αυτός του Ντόναλντ Τραμπ με την Μελάνια που λικνίστηκαν υπό το «Strangers in the Night» του Φρανκ Σινάτρα.

Η Τίφανι Τραμπ, σύμφωνα με την Daily Mail, γνώρισε τον αγαπημένο της το 2018 στην Μύκονο και το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021, λίγες ημέρες πριν από την αποχώρηση του Ντόναλντ Τραμπ από το αξίωμα του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μπουλός της έκανε πρόταση γάμου στον κήπο των Ρόδων, χαρίζοντας στην Τίφανι ένα δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων που σχεδίασε ο κοσμηματοπώλης Samer Halimeh από τη Νέα Υόρκη.

Η Μπουλός είναι διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και κληρονόμος του ομίλου επιχειρήσεων Boulos Enterprises, ο οποίος είναι αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τίφανι ΤραμπΝτόναλντ Τραμπγάμοςειδήσεις τώρα