Βενεζουέλα: Ο Γκουαϊδό θέλει διαδηλώσεις μέχρι να πέσει ο Μαδούρο
Newsroom
Να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα μέχρι να παραιτηθεί ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο καλεί τους πολίτες ο Χουάν Γκουαϊδό. «Δεν θα φύγουμε από τους δρόμους μέχρι να πετύχουμε το τέλος του σφετερισμού της εξουσίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαϊδό σε ένα ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο twitter.
Ο Χουάν Γκουαϊδό, μάλιστα, πρόσθεσε ότι έχει σκοπό να συζητήσει πιθανές δράσεις εναντίον του Μαδούρο με τους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα ενώ ζήτησε να συνεδριάσει και πάλι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης βρίσκεται στην Κολομβία από την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, πληροφορίες τον θέλουν να ανακοινώνει πότε θα επιστρέψει στο Καράκας. Αργά το βράδυ της Τετάρτης, πάντως, αναμένεται να φτάσει στη Βραζιλία, όπου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ζαΐχ Μπολσονάρο.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Live η πρόταση δυσπιστίας: Λεπτό προς λεπτό η σύγκρουση των πολιτικών αρχηγών για τα Τέμπη
- Νέες διαδηλώσεις εν μέσω μάχης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας - Liveblog
- Χυδαιότητα του βουλευτή Κυριαζίδη κατά Κωνσταντοπούλου - «Πήγαινε κάνε κανένα παιδί»
- Σπάρτη: Θρήνος για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς - Πώς έγινε το δυστύχημα