Κόσμος|01.05.2023 22:54

Φρίκη στις ΗΠΑ: Πούλησε εγκεφάλους, καρδιές, πνεύμονες και γεννητικά όργανα μέσω Facebook – Έκλεβε τα μέλη από πτώματα της ιατρικής σχολής

Newsroom

Για 11.000 δολάρια κατηγορείται 36χρονη από το Αρκάνσας των ΗΠΑ ότι πούλησε κλεμμένα ανθρώπινα μέλη μέσω Facebook. Ο αγοραστής του μακάβριου εμπορεύματος φέρεται να είναι άνδρας από την Πενσυλβάνια.

Η κατηγορούμενη δήλωσε αθώα στην κατηγορία της πώλησης 20 κιβωτίων με κλεμμένα μέλη από τα πτώματα της ιατρικής σχολής. Η 36χρονη Candace Chapman Scott είναι εργαζόμενη σε νεκροτομείο και βρίσκεται αντιμέτωπη με 12 κατηγορίες. Ο Jeremy Lee Pauley από την Πενσυλβάνια κατονομάζεται ως ο αγοραστής των μελών.

Πούλησε έμβρυα, εγκεφάλους, καρδιές, πνεύμονες και γεννητικά όργανα

Σύμφωνα με το CBS, μέρος της δουλειάς της Scott στο «Arkansas Central Mortuary Services» υπήρξε η μεταφορά, αποτέφρωση και ταρίχευση πτωμάτων τα οποία είχαν δωριστεί στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου. Η 36χρονη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πούλησε έμβρυα, εγκεφάλους, καρδιές, πνεύμονες, γεννητικά όργανα, μεγάλα κομμάτια δέρματος και άλλα ανθρώπινα μέλη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κατηγορούμενοιΗΠΑειδήσεις τώρανεκροτομείοπτώματα