Κόσμος|22.06.2023 20:05

Υποβρύχιο στον Ατλαντικό: Γιος δισεκατομμυριούχου επιβάτη πήγε σε… συναυλία την ώρα που ψάχνουν για τον πατέρα του - Χαμός στα social media

Newsroom

Την οργή των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο θετός γιος του Χάμις Χάρντινγκ, ενός από τους δισεκατομμυριούχους, που επέβαιναν στο υποβρυχίου Titan, που εξαφανίστηκε στον Ατλαντικό Ωκεανό, παρευρέθηκε σε συναυλία στην Καλιφόρνια.

Ο Μπριάν Σζαζ  μοιράστηκε τη Δευτέρα στο Facebook ένα άρθρο για τον Χάρντινγκ, γράφοντας «ο πατριός μου αγνοείται με το υποβρύχιο. Ας προσευχηθούμε ότι η αποστολή έρευνας και διάσωσης θα ολοκληρωθεί με επιτυχία».

Λίγες ώρες αργότερα ανέβασε στον λογαριασμό του φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία των Blink 182, προκαλώντας βροχή σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Όταν ο πατριός σου έχει εξαφανιστεί στον Ωκεανό με οξυγόνο μόνο για 40 ώρες και εσύ πηγαίνεις στη συναυλία των Blink -182», έγραψε ένας χρήστης του Tik Tok.

«Ο Brian Szaz στην κηδεία του πατέρα του» έγραψε άλλος και μοιράστηκε απόσπασμα από την ταινία Wedding Crashers.

Να σημειωθεί ότι η είδηση τράβηξε και την προσοχή της ράπερ Cardi Β, η οποία κατηγόρησε τον Szaz  για απρεπή συμπεριφορά.

«O θετός γιος ενός από τους δισεκατομμυριούχος πήγε στη συναυλία των Blink-182 και ο κόσμος λέει "Και τι πρέπει να κάνει, να είναι λυπημένος στο σπίτι; Πρέπει να πάει να τον ψάξει ο ίδιος;», ανέφερε σε βίντεο που δημοσίευσε.

«Έπρεπε να είσαι στο σπίτι, λυπημένος. Να κλαις, να είσαι δίπλα στο τηλέφωνο, περιμένοντας να ακούσεις οποιαδήποτε ενημέρωση για μένα. Θα έπρεπε να παρηγορείς τη μαμά σου», πρόσθεσε.

O Szaz καθώς είδε το όνομα του να τρεντάρει, επανήλθε στο Facebook και προσπάθησε να δικαιολογήσει την επιλογή του να παρευρεθεί στη συναυλία.

«Μπορεί να είναι κακόγουστο ότι είμαι εδώ, αλλά η οικογένεια μου θα ήθελε να πάω γιατί είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει τις δύσκολες στιγμές», έγραψε.

Ποιος είναι ο Χάμις Χάρντινγκ 

Ο Χάμις Χάρντινγκ διευθύνει την Action Aviation, μια αντιπροσωπεία ιδιωτικών τζετ με έδρα το Ντουμπάι, και έχει πετύχει πολλά εξερευνητικά κατορθώματα.

Έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον Νότιο Πόλο -μία φορά με τον πρώην αστροναύτη Μπαζ Όλντριν- και πέταξε στο διάστημα το 2022 με την πέμπτη επανδρωμένη με άνθρωπο πτήση της Blue Origin.

Κατέχει τρία παγκόσμια ρεκόρ Γκίνες, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου χρόνου παραμονής σε πλήρες βάθος ωκεανού κατά τη διάρκεια κατάδυσης στο βαθύτερο σημείο της Τάφρου των Μαριανών.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανέφερε στο Facebook ότι η αποστολή ήταν «πιθανότατα η πρώτη και μοναδική το 2023» λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στο Νιουφάουντλαντ του Καναδά, απ' όπου ξεκινούν οι αποστολές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

συναυλίαειδήσεις τώραυποβρύχιοΑτλαντικός