Κόσμος | 29.06.2023 22:20

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 17χρονης στην Ιταλία - Ο δράστης την τεμάχισε και την έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών

Newsroom

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή και μαχαιρωμένη μέσα σε καρότσι λαϊκής, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, στη Ρώμη.

Η Michelle Maria Causo, 17 ετών, δολοφονήθηκε με μαχαίρι κουζίνας στην περιοχή Πριμαβάλε της Ρώμης και, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο δράστης την τεμάχισε, την έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών και την άφησε μέσα στο καρότσι και την άφησε κοντά σε κάδο απορριμμάτων.

Το κορίτσι υπέστη τουλάχιστον πέντε ή έξι μαχαιριές πριν πεθάνει, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, φαίνεται πως προσπαθούσε να αντισταθεί στον δράστη, ωστόσο δεν τα κατάφερε. «Τα 150 μέτρα του τρόμου! Το άψυχο σώμα της Μισέλ μεταφέρθηκε μέσα σε ένα καρότσι για ψώνια. Συνελήφθη 17χρονος», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Ο δράστης φέρεται να μετέφερε το άψυχο σώμα της σε κάδους κοντά στο σπίτι όπου έγινε η δολοφονία. Ο δολοφόνος της άτυχης κοπέλας βρέθηκε με τα παπούτσια του ακόμη λερωμένα με αίμα, ενώ σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες για εγκυμοσύνη της κοπέλας ή για ερωτική σχέση ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

δολοφονίαανήλικημαχαίριειδήσεις τώραΡώμη