Κόσμος|14.03.2019 23:42
Ερντογάν: Η Τουρκία δεν μπορεί να αποσυρθεί από τη συμφωνία για τους S-400
Newsroom
Δεν είναι δυνατόν η Τουρκία να αποχωρήσει από τη συμφωνία που σύναψε με τη Ρωσία για την αγορά του πυραυλικού αμυντικού συστήματος S-400, διαβεβαίωσε o Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας προχώρησε σε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο HaberTurk.
Ερωτηθείς εάν είναι δυνατόν η Τουρκία να αγοράσει τους S-400, αλλά να μην τους ενεργοποιήσει, απάντησε ότι αυτό δεν γίνεται.
Η Ουάσιγκτον έχει προειδοποιήσει την Άγκυρα ότι η προμήθεια των S-400 από τη Ρωσία θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις αμυντικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών συμμάχων στο ΝΑΤΟ.
Διαβάστε ακόμη
- Θρήνος και αγωνία στα συντρίμμια στη Μιανμάρ: Μάχη με τον χρόνο για τους εγκλωβισμένους - Ισοπεδώθηκαν ολόκληρες γειτονιές
- Στο Ισραήλ σήμερα ο Μητσοτάκης: Ποια θέματα θα συζητηθούν
- Τα τμήματα με χαμηλά μόρια αλλά καλές προοπτικές στην αγορά εργασίας στις φετινές Πανελλαδικές
- Η παραπομπή Μπατζελή και το φάντασμα της εσωστρέφειας στο ΠΑΣΟΚ