Κόσμος|16.09.2023 22:38

Σοκ στην Ιταλία με συντριβή ακροβατικού αεροσκάφους: Νεκρό κοριτσάκι 5 ετών - Κόβουν την ανάσα τα βίντεο

Newsroom

Τραγικό και παράλληλα τρομακτικό αεροπορικό δυστύχημα έλαβε χώρα στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα λίγο έξω από το Τορίνο το απόγευμα του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ένα κορίτσι μόλις 5 ετών να χάσει τη ζωή του. Το αεροσκάφος συνετρίβη κατά τη διάρκεια πτήσης επίδειξης που πραγματοποιούσε η ομάδας ακροβατικών αεροσκαφών «Frecce Tricolori».

Όπως αναφέρει το Associated Press, επικαλούμενο τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί βρισκόταν στο έδαφος όταν σημειώθηκε η θανατηφόρα συντριβή. Ειδικότερα, το αεροπλάνο ή τμήματα του αεροπλάνου φέρεται να χτύπησαν αυτοκίνητο, όπου επέβαινε μία οικογένεια, σκοτώνοντας ένα 5χρονο κορίτσι.

Την ίδια στιγμή, ένα 9χρονο κορίτσι και οι γονείς του νοσηλεύονται για εγκαύματα, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ενώ ο πιλότος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα, αφού εκτινάχθηκε από το αεροσκάφος.

Σοκάρουν τα βίντεο

Στα βίντεο, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται εννέα αεροσκάφη, σε δύο σχηματισμούς τύπου V, να πετούν πριν ένα από αυτά πέσει κάτω από τα άλλα και συντριβεί. Στο βίντεο φαίνεται ο πιλότος να εκτινάσσεται με αλεξίπτωτο λίγο πριν από τη σύγκρουση μέσα σε ένα αεροδρόμιο με φράχτη.

Η συντριβή φέρεται να συνέβη μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο Caselle του Τορίνο, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια του θανατηφόρου  δυστυχήματος.

θάνατοςαεροσκάφοςσυντριβή αεροσκάφουςειδήσεις τώραΙταλία