Κόσμος|21.09.2023 10:31

Η Νέα Υόρκη γέμισε με συνοδούς πολυτελείας για τη Συνέλευση του ΟΗΕ - Οι «δουλειές» αυξήθηκαν κατά 25% και οι τιμές «ζαλίζουν»

Newsroom

Στη Νέα Υόρκη «χτυπά» η καρδιά της διεθνούς πολιτικής, καθώς αρχηγοί κρατών από όλες της χώρες και διπλωμάτες βρίσκονται εκεί, λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Οι διπλωμάτες σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί πραγματοποιούν τετ α τετ με αρχηγούς κρατών και το βράδυ ... ακριβοπληρωμένες συνοδούς.«Οι δουλειές είναι αυξημένες κατά 20% έως 25%» δήλωσε πηγή στο Page Six της New York Post.

«Τα κορίτσια έρχονται από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη ... είναι σαν συνέδριο συνοδών». «Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία επειδή δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες. Βγάζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια ανά συνεδρία», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Όπως εξήγησε δεν αναζητούν τη λέξη «συνοδός» στo Google, αλλά στο μέρος της πόλης που διοργανώνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, υπάρχουν μαστροποί, που «παράλληλα» εργάζονται σε μπαρ.

Άδεια τα στριπ κλαμπ - Λειτουργούν μόνο με VIP

Αν και η ζήτηση για σεξεργάτριες είναι αυξημένη, δε συμβαίνει το ίδιο με τα στριπ κλαμπ, καθώς πολιτικοί και διπλωμάτες, επιθυμούν να μην γίνουν αντιληπτοί.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση μόνο για τις συνοδούς πολυτελείας. Οι πολιτικοί φοβούνται ότι θα χρησιμοποιηθεί ενάντιον τους, αν τους δουν κακόφημα μέρη».

Σε κάθε περίπτωση οι διπλωμάτες που μπορεί να επισκεφτούν κάποιο από τα στιπτιτζάδικα της πόλης για να διακσεδάσουν θα κλείσουν ιδιωτικό δωμάτιο. «Γίνεται κράτηση για τα VIP δωμάτια και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια τη νύχτα. Κοιτάς τριγύρω και δεν βλέπεις το συνηθισμένο πλήθος των θαμώνων», επισημαίνει. 

ΟΗΕΝέα Υόρκησύνοδοςειδήσεις τώρα