Κόσμος|02.10.2023 23:52

Λονδίνο: Βρήκαν πύθωνα 1,5 μέτρου στην κουζίνα του σπιτιού τους

Newsroom

Σοκ έπαθε οικογένεια στη Βρετανία όταν ανακάλυψε ότι ένα φίδι 1,5 μέτρου είχε βρει καταφύγιο στην κουζίνα του σπιτιού τους. Σύμφωνα με τη New York Post, το τεράστιο φίδι ανακάλυψε η νταντά της οικογένειας και αμέσως κάλεσε τον Βασιλικό Σύλλογο για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων (RSPCA), του οποίου ειδική διασώστρια έσπευσε για να απομακρύνει με ασφάλεια το ερπετό.

Περιγράφοντας την επιχείρηση η διασώστρια Άμπιγκειλ Κάμπελ δήλωσε: «Τον έσπρωξα ελαφρά για να δω αν ήταν επιθετικός, αλλά ήταν πολύ ήρεμος και με άφησε να τον σηκώσω, αν και προσπαθούσε να κρατηθεί από τον σωλήνα του θερμοσίφωνα. Ήταν πολύ δυνατός».

Ο πύθωνας πιστεύεται ότι εγκαταλείφθηκε εκεί κοντά από τον πραγματικό του ιδιοκτήτη. Το ζώο δεν υπέστη καμία βλάβη κατά την απομάκρυνσή του και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Άγριας Ζωής του Έσεξ.

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που πύθωνας έχει βρεθεί να τριγυρνάει τους δρόμους της Αγγλίας, καθώς η εγκατάλειψη αυτών των ζώων είναι κοινό φαινόμενο καθώς πολλοί τους αγοράζουν πολλές φορές παρορμητικά, ή όταν είναι νεογνά και χαριτωμένα, αλλά καταλαβαίνουν γρήγορα πως δεν μπορούν να διαχειριστούν τόσο επικίνδυνα ζώα.

ΛονδίνοφίδιNew York Postειδήσεις τώρα