Κόσμος|03.10.2023 08:16

Αντιδράσεις στις ΗΠΑ: Φύλακας «γκρέμισε» γυναίκα οπαδό που προσπάθησε να μπει στο γήπεδο μετά τη νίκη της ομάδας της

Newsroom

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αντίδραση ενός υπαλλήλου σεκιούριτι που προσπαθούσε να απωθήσει τους οπαδούς που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσουν τη νίκη της Ole Miss επί του LSU το βράδυ του Σαββάτου.

Εκατοντάδες οπαδοί των Ole Miss Rebels εισέβαλαν στο γήπεδο μετά τη νίκη τους με 55-49 επί των LSU Tigers στο Vaught Hemingway Stadium, με την οποία οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα και αύξησαν τις πιθανότητες για τον τίτλο SEC στο κολεγιακό ποδόσφαιρο, μετέδωσε η Daily Mail.

Πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια νεαρή κοπέλα να πέφτει στο έδαφος από έναν φρουρό ασφαλείας, αφού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να τον προσπεράσει.

Ο εν λόγω φρουρός ασφαλείας διακρίνεται να προσπαθεί να σταματήσει τους εισβολείς, παρά το πόσο πολλοί θεατές έτρεχαν να τον προσπεράσουν, με το βίντεο να τον δείχνει αρχικά να παλεύει να εμποδίσει τρεις άνδρες οπαδούς να περάσουν χωρίς να τα καταφέρει.

Ωστόσο, κατάφερε να σταματήσει την είσοδο μιας γυναίκας οπαδού που έτρεχε προς το μέρος του, ρίχνοντάς τη με δύναμη στο έδαφος χτυπώντας τη με το χέρι του.

Αφού την έριξε στο έδαφος, ο φύλακας φάνηκε να αναγνωρίζει τη δύναμη ου χτυπήματος, καθώς το βίντεο τελειώνει με τον ίδιο να γυρίζει προς το μέρος της.

ΗΠΑοπαδοίειδήσεις τώρα