Κόσμος|10.10.2023 18:54

Πόλεμος στο Ισραήλ – Συνταρακτικό βίντεο του OPEN: Η στιγμή της επίθεσης της Χαμάς με ρουκέτες στην Άσκελον

Newsroom

Συγκλονιστικό βίντεο, από τη στιγμή της επίθεσης της Χαμάς με δεκάδες ρουκέτες κατά της πόλης του Ισραήλ Άσκελον, έδωσε στη δημοσιότητα η τηλεόραση του OPEN. Στα ανατριχιαστικά πλάνα φαίνεται ο απεσταλμένος του σταθμού Σωτήρης Δανέζης να ετοιμάζει ρεπορτάζ, την ώρα που ηχούν οι σειρήνες. Λίγη ώρα αργότερα, ο δημοσιογράφος και ο οπερατέρ, τρέχουν για να βρουν καταφύγιο.

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο

Συγκλονιστική ανταπόκριση του Σωτήρη Δανέζη από την Άσκελον

Ειδικότερα στο σημείο ακούγονται σειρήνες πολέμου την ώρα που η Χαμάς εκτοξεύει εκατοντάδες ρουκέτες σε πολλά σημεία της πόλης και στις γύρω περιοχές.

Ο ανταποκριτής έκανε λόγο για διαδοχικά χτυπήματα από τη Λωρίδα της Γάζας, ενώ τόνισε ότι επικρατεί πανικός και ο κόσμος τρέχει να προστατευτεί στα καταφύγια.

Την ίδια ώρα τονίζει ότι παράλληλα ακούγεται και το οπλικό σύστημα IRON DOME που εκτοξεύει πυραύλους για να μην φτάσουν οι ρουκέτες στο έδαφος.

Την ώρα της συνδέσεις ακούγονται εκρήξεις σε διάφορα σημεία γύρω από το νοσοκομείο που βρίσκεται ο Σωτήρης Δανέζης, ωστόσο όπως εξήγησε ο ίδιος, δεν είναι ακόμα σε θέσει να επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για ρουκέτες που έφτασαν στο έδαφος ή εάν είναι η αναχαίτιση από την αεράμυνα του Ισραήλ.

Δείτε τη συγκλονιστική ανταπόκριση:

ειδήσεις τώραΧαμάςΠαλαιστίνηεπίθεσηΠόλεμος στο ΙσραήλΛωρίδα της Γάζας