Κόσμος|17.10.2023 10:10

Σοκ στις ΗΠΑ: 13χρονος σκότωσε τη μητέρα του δίπλα στο νεογέννητο αδερφάκι του - Κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε πως την μαχαίρωσε

Newsroom

Σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με έναν 13χρονο να σκοτώνει την μητέρα του ενώ αυτή κοιμόταν δίπλα στο νεογέννητο μωρό της.

Ο 13χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τη σορό της 39χρονης Ιρίνα Γκαρσία στην κρεβατοκάμαρά της.  Ήταν δίπλα στην κούνια που είχε το μωράκι της, μόλις 14 ημερών, το οποίο δεν έπαθε τίποτα ευτυχώς.

Η αστυνομία δήλωσε ότι η μητέρα είχε μαχαιρωθεί πολλές φορές

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον 13χρονο, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού.

Σε ακρόαση στο δικαστήριο των παιδιών στο Μαϊάμι, ο δικαστής διαπίστωσε πιθανή αιτία στην υπόθεση αυτή και διέταξε την κράτησή του για 21 ημέρες μέχρι την ακρόαση της 2ας Νοεμβρίου.

Ο σύζυγος της γυναίκας, ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού, έλειπε για επαγγελματικούς λόγους από το σπίτι, σύμφωνα με το CBS News.

Οι ερευνητές προσπαθούν τώρα να μάθουν τι συνέβη στο οικογενειακό αυτό δράμα.

Αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες είπε πως «δεν υπήρξαν άλλες κλήσεις στο διαμέρισμα και οι άνθρωποι εδώ είπαν ότι ήταν ένα καλό παιδί και απ' ό,τι γνωρίζουμε δεν υπήρχαν προβλήματα ψυχικής υγείας. Απλά δεν ξέρουμε γιατί το έκανε αυτό. Αυτό είναι σπαρακτικό, δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο, ένα 13χρονο παιδί να αφαιρεί τη ζωή της μητέρας του. Είναι μια θλιβερή ιστορία».

ΗΠΑέγκλημαειδήσεις τώραδολοφονία