Κόσμος|14.11.2023 16:40

Στα Κατεχόμενα την Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του CHP - Οι δηλώσεις που έκανε

Μαρία Ζαχαράκη

Επίσκεψη στα Κατεχόμενα θα πραγματοποιήσει αύριο Τετάρτη ο νέος πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιούρ Οζέλ, επ’ ευκαιρία και της 40ης επετείου «ίδρυσης» του ψευδοκράτους.

«Αύριο είναι η 40η επέτειος από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Ως πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος και μελλοντικός πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, θα πραγματοποιήσω αύριο την πρώτη μου επίσκεψη στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», είπε.

«Θα βρεθώ επίσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στις 25 Νοεμβρίου, την ημέρα που πήρε την υπόστασή του το κράτος της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Ως άνθρωπος που η γιαγιά του γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ο παππούς του στα Σκόπια, ως γόνος αυτής της περιοχής, από εδώ και στο εξής θα είμαστε με τα Βαλκάνια και με τους όμορφους Θρακιώτες της χώρας μας, που έχουν ρίζες εδώ, και με τους μετανάστες σε όλη τη γεωγραφία μας. Θα είμαστε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, θα είμαστε στα Σκόπια, θα είμαστε στην Ελλάδα, θα είμαστε όπου χρειαστεί. Θα διατηρήσουμε κάθε σχέση φρέσκια», πρόσθεσε.

Τουρκίαειδήσεις τώραΚατεχόμεναΒόρεια Κύπρος