Κόσμος|27.11.2023 11:24

Μακελειό σε γάμο στην Ταϊλάνδη: Ο γαμπρός σκότωσε νύφη, πεθερά, κουνιάδα και αυτοκτόνησε

Newsroom

Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε σε γάμο στην Ταϊλάνδη όταν ένας παραολυμπιονίκης  και πρώην στρατιώτης πυροβόλησε τη σύζυγό του και άλλα τρία άτομα προτού αυτοκτονήσει.

Ο 29χρονος Chaturong Suksuk, και η 44χρονη Kanchana Pachunthuek, παντρεύτηκαν το Σάββατο στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Τότε ο γαμπρός έφυγε ξαφνικά από το γαμήλιο πάρτι και επέστρεψε με ένα όπλο, πυροβολώντας τη σύζυγό του, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδελφή της, σύμφωνα με το BBC. Αδέσποτες σφαίρες χτύπησαν και δύο καλεσμένους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ένας από αυτούς πέθανε.

Η αστυνομία δήλωσε στο BBC ότι ο Chaturong «ήταν αρκετά μεθυσμένος», αλλά το κίνητρό του παραμένει αδιευκρίνιστο. Είχε αγοράσει το όπλο νόμιμα πέρυσι, πρόσθεσαν.

Τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, επικαλούμενα όσα δήλωσαν οι καλεσμένοι στην αστυνομία, ανέφεραν ότι το ζευγάρι διαπληκτίστηκε κατά τη διάρκεια του πάρτι. Ανέφεραν επίσης ότι ο Chaturong ένιωθε ανασφάλεια για το χάσμα ηλικίας μεταξύ αυτού και της Kanchana.

Ωστόσο, η αστυνομία δήλωσε ότι αυτά είναι εικασίες, προσθέτοντας ότι έχει συλλέξει στοιχεία και αναμένεται να κλείσει την υπόθεση σύντομα.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί για τρία χρόνια πριν παντρευτεί. Ο Chaturong είχε κατακτήσει ένα ασημένιο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Αsean Para Games στην Ινδονησία πέρυσι. Βρισκόταν επίσης στη λίστα των αθλητών που θα συμμετείχαν στους Παγκόσμιους Αγώνες Abilitysport στην Ταϊλάνδη τον επόμενο μήνα.

Επίσης, είχε χάσει το δεξί του πόδι σε στρατιωτική περιπολία στα σύνορα της Ταϊλάνδης.

ειδήσεις τώραγάμοςΤαϊλάνδηόπλοαυτοκτονία