Κόσμος|02.04.2019 12:44

Ένας 14χρονος εκτέλεσε δύο άνδρες εν ψυχρώ

Newsroom

Σοκάρουν οι εικόνες από δρόμο της Κολομβίας, οι οποίες  δείχνουν έναν έφηβο 14 ετών να βγάζει το όπλο του και να σκοτώνει εν ψυχρώ δύο άνδρες έξβ από ένα κατάστημα. Σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας, ο ανήλικος κατηγορείται για ακόμη δέκα ανθρωποκτονίες.

Στα πλάνα του βίντεο από το σημείο της επίθεσης, ο νεαρός φαίνεται να βγάζει ένα όπλο από το παντελόνι του και να ανοίγει πυρ.

Τα θύματα αναγνωρίστηκαν από την αστυνομία και είναι ο 43χρονος Dario Alexis Atehortua Guzman και ο 20χρονος Mateo Cuesta Prieto. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 43χρονος πέθανε στο σημείο, ενώ το δεύτερο θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ακόμη ένα άτομο, αγνώστων στοιχείων, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, όμως έλαβε εξιτήριο έπειτα από νοσηλεία λίγων ωρών.

Ο ανήλικος δράστης το έσκασε από το σημείο τρέχοντας, όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι μέλος τοπικής συμμορίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι ο δράστης να σταλεί σε κάποιο αναμορφωτήριο, καθώς είναι πολύ μικρός για να μπει στη φυλακή.

Κολομβίαδολοφονία