Κόσμος|27.03.2024 07:50

Ταϊλάνδη: Μοντέλο κατηγορείται γιατί σήκωσε τη φούστα της σε βασιλικό μνημείο

Newsroom

Με φυλάκιση 5 χρόνων κινδυνεύει ένα 22χρονο μοντέλο μετά από τις προκλητικές τις φωτογραφίες σε βασιλικό μνημείο της Ταϊλάνδης. Επιπλέον, της επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000 δολαρίων για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Η Πιμ Ατσαπάρα, όπως ονομάζεται το μοντέλο, προκάλεσε αντιδράσεις όταν πόζαρε με σηκωμένη φούστα μπροστά στο άγαλμα του Βασιλιά Ράμα Ι στην επαρχία Μπουριράμ στις 24 Μαρτίου.

Στις φωτογραφίες το 22χρονο μοντέλο φοράει μια άκρως κοντή καφέ φούστα από την οποία φαινόταν το εσώρουχό του, και ένα κόκκινο τοπ. «Παρακαλώ επισκεφτείτε την πόλη μου» έγραφε το μοντέλο στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Κάλεσαν την αστυνομία

Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία με την Ασταπάρα με την ίδια να λέει ότι το μόνο που ήθελε ήταν να προσκαλέσει τουρίστες στην περιοχή.

«Μετά την ανάρτηση των φωτογραφιών στους προσωπικούς μου λογαριασμούς στα social media έλαβα μηνύματα ακόμα και κατά των γονέων μου, πράγμα που ήταν απαράδεκτο καθώς δεν γνώριζα ότι αυτό που έκανα ήταν έγκλημα. Δεν σκέφτηκα προσεκτικά τι έκανα. Έχω ζητήσει συγγνώμη» δήλωσε η 22χρονη μετά τη σύλληψή της.

μοντέλοΤαϊλάνδηφυλακήειδήσεις τώρα