Θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη: Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες έπεσε σε ποτάμι
Newsroom
Ένα πραγματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, όπου λεωφορείο γεμάτο με πολίτες έπεσε από γέφυρα στον ποταμό Μόικα, όπως έκανε γνωστό η υπηρεσία Τύπου της περιφερειακής έδρας του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.
«Σήμερα, περίπου στη μία το μεσημέρι, η αστυνομία έλαβε μια αναφορά ότι ένα επιβατικό λεωφορείο έπεσε από μια γέφυρα στον ποταμό Μόικα, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία την ώρα της έκτακτης ανάγκης υπήρχαν περίπου 20 άτομα μέσα στο όχημα», αναφέρει η έκθεση όπως τονίζει το πρακτορείο Ria.
Οι ειδικοί των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης προσπαθούν αυτή την ώρα να ανασύρουν ανθρώπους που ταξίδευαν με το λεωφορείο από το νερό. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων στο σημείο εργάζονται διασώστες, ασθενοφόρα, καθώς και υπάλληλοι της διοίκησης της πόλης και της υγειονομικής επιτροπής.
- «Δυο χρόνια παρακαλάμε»: «Μονοβάρδιες» ακόμα και στο Ελευθέριος Βενιζέλος - Τι καταγγέλλουν οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασφαλείας
- Σε εγκαίνια, χωρίς κανάλια αλλά με social media ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η στροφή του υπουργού Υγείας
- Επιστροφή στις ρίζες (ξανά)ζητάνε βουλευτές της ΝΔ - Κλείνει το «μάτι» στο παραδοσιακό κοινό η κυβέρνηση
- Το «τσιρότο» του Μητσοτάκη, τα ραντεβού με «αναποφάσιστους» βουλευτές, το ριζίτικο για τον Τσίπρα και οι... Dividend Aristocrats