Κόσμος|13.05.2024 17:38

Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψη για τη μάχη με τον καρκίνο - «Έχασα την αίσθηση της γεύσης»

Newsroom

Ο Βασιλιάς Κάρολος, για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο, προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση για τις επιπτώσεις.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού στο Χάμσαϊρ μαζί με τον γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, αποκάλυψε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

Πώς έγινε η αποκάλυψη

Ο Βασιλιάς Κάρολος συνομιλούσε με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού Aaron Mapplebeck, ο οποίος είπε στον βασιλιά ότι υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για καρκίνο στους όρχεις με αποτέλεσμα να μην έχει αίσθηση της γεύσης.

Τότε ο βασιλιάς προχώρησε με τη σειρά του στη συγκεκριμένη αποκάλυψη. «Έχασα και εγώ την αίσθηση της γεύσης» ανέφερε συγκεκριμένα στον βετεράνο του βρετανικού στρατού. Σύμφωνα με όσους βρέθηκαν δίπλα στον βασιλιά, η συνομιλία τους ήταν συναισθηματική και ανθρώπινη.

Σιγή ιχθύος από το Μπάκιγχαμ

Να σημειωθεί ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει ακόμη δημοσιοποιήσει πληροφορίες για τη θεραπεία που ακολουθεί ο βασιλιάς, με τους βασιλικούς αξιωματούχους να μην έχουν προσδιορίσει μέχρι στιγμής τη μορφή του καρκίνου, από τον οποίο πάσχει.

ΜπάκιγχαμκαρκίνοςΒασιλιάς Κάρολοςειδήσειςειδήσεις τώρα