Κόσμος|29.05.2024 22:19

Οργή στη Βραζιλία: Ιερέας τράβηξε με δύναμη μωρό κατά τη διάρκεια της βάπτισης

Newsroom

Πληθώρα αρνητικών σχολίων έχουν προκαλέσει οι άγαρμποι χειρισμοί ιερέα κατά τη διάρκεια βάπτισης στη Βραζιλία. Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στον ναό στο Sao Sabestiao. 

Στο βίντεο διακρίνεται η μητέρα να κρατάει στην αγκαλιά την 1 έτους κόρη της Jhullie μπροστά από την κολυμπήθρα. Όταν ο ιερέας, τηρώντας το τελετουργικό, πάει να ρίξει νερό στο κεφάλι του κοριτσιού αυτό πετάγεται, κλαίγοντας. 

Ο ιεράς προλαβαίνει την πιάνει και την κρατάει κάτω. Το παιδί, που ήταν αδιάθετο, συνεχίζει να αντιστέκεται κι έτσι η μητέρα κάνει ένα βήμα πίσω, τότε ο ιερέας την πιάνει από το χέρι και την τραβάει, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη βάπτιση. 

Η οικογένειας της μητέρας ζήτησε από την εκκλησία να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ιερέα. «Είμαστε θυμωμένοι, νιώθουμε ανίσχυροι», είπε. Δεν καταλαβαίνουμε πώς κάποιος που υποτίθεται ότι είναι ο εκπρόσωπος του θεού μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι απέναντι σε ένα τόσο αθώο πλάσμα. Θέλω δικαιοσύνη! Αυτό δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο», επισημαίνουν σε δήλωση τους. 

Ο ιερέας από την πλευρά του απτόητος στο τέλος της βάπτισης ζήτησε να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφία. 

Βραζιλίαβάφτισηιερέαςειδήσεις τώρα