Κόσμος|03.06.2024 10:47

Σπαρακτικές εικόνες στην Ιταλία: Τρεις φίλοι αγκαλιάζονται σφιχτά λίγο πριν τους παρασύρει ποταμός

Newsroom

Συγκλονίζει βίντεο στην Ιταλία το οποίο αποτυπώνει τις τελευταίες στιγμές τριών φίλων που αγκαλιάζονται προτού τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά ποταμού. Δύο γυναίκες 20, 23 ετών ανασύρθηκαν νεκρές ενώ ο 25χρονος φίλος τους εξακολουθεί να αγνοείται με τις ελπίδες να εξατμίζονται όσο περνούν οι ώρες.

Οι τρεις φίλοι έκαναν βόλτα στον ποταμό Natisone στη Βόρεια Ιταλία, πριν υπερχειλίσει. Την ώρα που η  στάθμη του ποταμού ανέβαινε σε επικίνδυνα επίπεδα, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να αγκαλιαστούν σφιχτά.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 25χρονο

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ το απόγευμα της Παρασκευής έκαναν βόλτα στις όχθες του ποταμού, όταν ξαφνικά άρχισε καταρρακτώδης βροχή. Καθώς η στάθμη ανέβαινε άρχισαν να φωνάζουν για να τραβήξουν την προσοχή των περαστικών. Ελικόπτερο της πυροσβεστικής έφτασε στο σημείο και τους πέταξε σχοινί, αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να το πιάσουν.

Τα πτώματα δύο γυναικών βρέθηκαν σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες περίπου 1 χιλιόμετρο από το σημείο, όπου εθεάθησαν τελευταία φορά, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης για τον 25χρονο. 

ΙταλίαελικόπτεροΠοτάμιειδήσεις τώρα