Κόσμος|05.06.2024 12:20

Ισπανία: Ακροδεξιός επιτέθηκε σε κωμικό επειδή αστειεύτηκε για τη σεξουαλικότητα του γιου του

Newsroom

Επίθεση δέχτηκε stand up κωμικός το βράδυ της Δευτέρας στη Μαδρίτη, από έναν άνδρα ενώ βρισκόταν on stage.

Στο βίντεο φαίνεται ο μουσικός Αλμπέρτο Πουτζιλάτο, γνωστός στην Ισπανία για τη συμμετοχή του σε ακροδεξιά κινήματα, να ορμάει πάνω στον κωμικό Χαϊμέ Καραβάκα και να τον χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι. Αφορμή για την επίθεση στάθηκε ένα «σεξουαλικό αστείο» που είχε κάνει νωρίτερα ο κωμικός στα social media, και πιο συγκεκριμένα κάτω από μια ανάρτηση του Πουτζιλάτο στο «Χ» για τον τριών μηνών γιο του.

Ο Πουτζιλάτο χτυπά σχεδόν δυο φορές τον κωμικό ζητώντας του να επαναλάβει αυτό που έγραψε για τον μικρό του γιο ενώ το κοινό φωνάζει διαμαρτυρόμενο για την πράξη του.

Το σχόλιο στην ανάρτηση που εξόργισε

Σύμφωνα με τη New York Post, ο μουσικός είχε ποστάρει μια φωτογραφία του μωρού με τη λεζάντα «το καμάρι μου», κάτω από την οποία ο κωμικός σχολίασε ότι «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει γκέι και όταν μεγαλώσει να βαρεθεί να γλείφει μ... ψ...».

Ο μουσικός αντέδρασε αμέσως οργισμένα. «Σε διαβεβαιώ ότι θα ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τον 3 μηνών γιο μου και ότι θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ζωή δεν είναι Twitter», απάντησε στον Καραβάκα.

Μετά την επίθεση, ο Καραβάκα αποκάλυψε ότι δέχτηκε και απειλές για τη ζωή του και ζήτησε συγνώμη αν προσβλήθηκε κάπιος από το σχόλιο του.

«Η πρόθεσή μου να αστειευτώ κατέληξε σε ένα ατυχές και τελείως ανάρμοστο σχόλιο από τη μεριά μου. Ζητώ συγγνώμη σε οποιονδήποτε προσβλήθηκε. Ας αφήσουμε πίσω μας τη βία και ας δημιουργήσουμε έναν καλό κόσμο για να μεγαλώνουν οι άνθρωποι ελεύθεροι», έγραψε ο Καραβάκα.

επίθεσηακροδεξιάΙσπανίαειδήσεις τώρα