Κόσμος|10.06.2024 15:48

Συγκλονιστικό βίντεο: Ελεύθερος σκοπευτής πυροβολεί και σκοτώνει ληστή τράπεζας

Newsroom

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο δείχνει ελεύθερο σκοπευτή να πυροβολεί ληστή που κρατούσε ομήρους σε τράπεζα, στις ΗΠΑ.

Η σφαίρα του ελεύθερου σκοπευτή, η οποία εκτοξεύτηκε από την είσοδο του λόμπι, διαπέρασε μια οθόνη υπολογιστή και χτύπησε τον δράστη, σκοτώνοντάς τον, την ώρα που έκαναν επέμβαση και οι ειδικές δυνάμεις.

«Πρόκειται για ένα πολύ ατυχές περιστατικό- αλλά θα σας πω ότι η ασφάλεια των δύο ομήρων ήταν η πρώτη μας προτεραιότητα», δήλωσε ο σερίφης της περιοχής Fort Myers.

Το χρονικό 

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Φεβρουαρίου σε υποκατάστημα της Bank of America. Ο ύποπτος εισέβαλε με ένα μαχαίρι για να κάνει ληστεία και ισχυρίστηκε ότι είχε βόμβα.

Τα πλάνα δείχνουν τον ύποπτο να έχει χωθεί σε μια γωνία πίσω από τον πάγκο, με τους δύο ομήρους τοποθετημένους μπροστά του, σαν ασπίδα.

Ενώ προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί, ωστόσο ο ληστής έκανε κεφαλοκλείδωμα σε μια όμηρο και έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό της.

Λίγο αργότερα, ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε, και τον «εξουδετέρωσε», με την ένοπλη ληστεία να λήγει χωρίς άλλα θύματα.

ειδήσεις τώραΗΠΑτράπεζαομηρίαληστής