Κόσμος|17.06.2024 14:11

Σοκαριστικό δυστύχημα στη Νέα Υόρκη: Σκοτώθηκαν μετά από πτώση σε φορτηγό με κοπριά

Newsroom

Ένα απίστευτο αλλά και τραγικό περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη, όπου δυο άντρες πέθαναν... από κοπριά. Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης σε μια φάρμα στο Κέρκλαντ της Νέας Υόρκης, λιγότερο από 80 χιλιόμετρα ανατολικά του Σίρακιους.

Θανατηφόρα η αποσύνδεση της κοπριάς

Ειδικότερα, όλα συνέβησαν όταν ένας από τους άνδρες προσπάθησε να ανακτήσει ένα κομμάτι εξοπλισμού που είχε πέσει μέσα στο βυτιοφόρο. «Λιποθύμησε και έπεσε μέσα στο βυτιοφόρο», δήλωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο δεύτερος άνδρας επίσης λιποθύμησε και έπεσε μέσα καθώς προσπαθούσε να βοηθήσει.

Η αποσύνθεση της κοπριάς μπορεί να παράγει μια σειρά από αέρια, όπως μεθάνιο, αμμωνία και διοξείδιο του άνθρακα, τα οποία μπορεί να είναι θανατηφόρα για τους ανθρώπους και τα ζώα όταν προσλαμβάνονται σε υψηλές συγκεντρώσεις, σύμφωνα με την Ένωση Ασφάλειας Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.

Τα θύματα ήταν ο Nathan Doody, 33 ετών, και ο Tyler Memory, 29 ετών, σύμφωνα με το BBCΟι εργαζόμενοι στη φάρμα Champion Farm κάλεσαν τις αρχές να βοηθήσουν, αλλά οι άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν. Ένας αγρότης και 13 αγελάδες έχασαν τη ζωή τους στο Ουισκόνσιν το 2016, όταν τους κατέλαβε μεθάνιο ή οξείδιο του θείου από μια τεράστια δεξαμενή αποθήκευσης κοπριάς.

Ένας πατέρας και ένας γιος από την Αϊόβα πέθαναν αφού κυριεύτηκαν από τις αναθυμιάσεις σε ένα λάκκο κοπριάς χοίρων.

εξοπλισμοίειδήσεις τώραΗΠΑΝέα Υόρκημεθάνιο