Σε ρυθμούς… Πούτιν η Βόρεια Κορέα: «Πλημμύρισε» η Πιονγιάνγκ με ρωσικές σημαίες και πορτρέτα του
Newsroom
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Πιονγιάνγκ, της οποίας οι δρόμοι είναι γεμάτοι με ρωσικές σημαίες και πορτρέτα του Ρώσου προέδρου.
Πλάνα που κοινοποίησε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti δείχνουν πινακίδες που καλωσορίζουν τον Πούτιν και προπαγανδιστικές αφίσες της Βόρειας Κορέας.
«Η φιλία Βόρειας Κορέας και Ρωσίας είναι αιώνια», αναγράφεται σε μια πινακίδα έξω από το διεθνές αεροδρόμιο Σουνάν της βορειοκορεατικής πρωτεύουσας. «Καλωσορίζουμε θερμά τον σύντροφο Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν», αναφέρεται σε μια άλλη.
Τι θα συζητήσουν οι δυο ηγέτες
Ρωσία και Βόρεια Κορέα θα οικοδομήσουν από κοινού την αρχιτεκτονική ασφάλειας στην Ευρασία, θα αντιμετωπίσουν τις δυτικές κυρώσεις και θα δημιουργήσουν ανεξάρτητα συστήματα συναλλαγών, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο άρθρο του για το βορειοκορεατικό πρακτορείο Rodong Sinmun, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.
Ο Ρώσος πρόεδρος έφτασε στη σιβηρική πόλη Γιακούτσκ προτού αναχωρήσει για τη Βόρεια Κορέα και το Βιετνάμ.
- Δίκη για το Μάτι: Ενοχή για 12 πρόσωπα ζητά η εισαγγελέας, ανάμεσά τους Δούρου, Καπάκη και στελέχη της Πυροσβεστικής
- Η στιγμή που ο βουλευτής Παπαδόπουλος βανδαλίζει τα έργα τέχνης στην Εθνική Πινακοθήκη: Εξοργιστικό βίντεο
- Τέμπη: Μήνυση από οικογένεια θύματος κατά Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη
- Οι κάτοικοι των Εξαρχείων κέρδισαν ξανά: Φεύγουν οι λαμαρίνες του μετρό από Βαλτετσίου και μπλε πολυκατοικία