Κόσμος|20.06.2024 21:50

Μάλτα: Μυστήριο με το θάνατο 36χρονης influencer - Βρέθηκε νεκρή σε γιοτ

Newsroom

Την τελευταία της πνοή άφησε η 36χρονη  influencer, διάσημη σε θέματα ομορφιάς από την Τυνησία, Farah El Kadhi ενώ απολάμβανε τις διακοπές της στη Μάλτα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η σορός της εντοπίστηκε σε γιοτ προσθέτοντας ότι η άτυχη κοπέλα φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή. Η Farah μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης Msida, αφού βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο γιοτ στις 17 Ιουνίου. Ωστόσο, οι τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή αποδείχθηκαν άκαρπες.

Στη Μύκονο η τελευταία ανάρτησή

Τελευταίο «χτύπημά» της στο Ιnstagram ήταν στις 7 Ιουνίου όπου η εντυπωσιακή Farah πόζαρε στη Μύκονο φορώντας ένα μακρύ φόρεμα σε κόκκινες και λευκές αποχρώσεις.  Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Τυνησίας, το άψυχο σώμα της δεν έφερε τραύματα. Η Farah είχε φθάσει εν πλω στο μικρό νησί για να απολαύσει διακοπές μιας εβδομάδας, γράφουν οι Times της Μάλτας. Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή όπως και δικαστική έρευνα, προσθέτει το δημοσίευμα.

Η συνάδελφος της, Soulayma Hneynia, ήταν μία από αυτές που επικοινώνησε με την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της αφού της τηλεφωνούσε συνεχώς και δεν μπορούσε να την βρει. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στη φίλη της. «Το θετικό της πνεύμα άγγιξε όλους όσοι είχαν το προνόμιο να τη γνωρίσουν», υποστηρίζει η Soylayma.

Μάλταθάνατοςinfluencerειδήσειςειδήσεις τώρα