Κόσμος|24.06.2024 17:26

Βρετανία: Άπιστος σύζυγος ζητά αποζημίωση από την Apple γιατί αποκαλύφτηκαν μηνύματά του με άλλες γυναίκες!

Newsroom

Ένας άνδρας από τη Βρετανία προσπάθησε να οδηγήσει την Apple στα δικαστήρια, ζητώντας αποζημίωση 6,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον τεχνολογικό κολοσσό πως αποκάλυψε τα προσωπικά του μηνύματα με άλλες γυναίκες, στη σύζυγό του, όταν συγχρονίστηκε το iPhone του με τον οικογενειακό iMac!

Τι συνέβη 

Όλα ξεκίνησε με τον άπιστο σύζυγο που έστελνε μηνύματα σε σεξεργάτριες μέσω του προσωπικού του iPhone. Ήταν πάντα πολύ προσεκτικός και διέγραφε τα μηνύματα από το τηλέφωνό του, αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι η Apple καθιστά δυνατή την κοινή χρήση μηνυμάτων μέσω των διαφόρων συσκευών της (iPhone, iPad ή iMac) όταν συνδέεται στον ίδιο λογαριασμό.

Τότε, μια μέρα, όταν η σύζυγός του συνδέθηκε στον ίδιο οικογενειακό λογαριασμό στο iMac, ανακάλυψε «πικάντικα» μηνύματα ετών μεταξύ του άντρα της και πολλών άλλων γυναικών...

Φυσικά, τον χώρισε και η περιουσία που πήρε αξίζει 6,3 εκατ. δολάρια. Έτσι, ο άνδρας κατηγόρησε την Apple για όλα αυτά και ζήτησε από την εταιρεία να τον  αποζημιώσει.

Τι ισχυρίζεται για την αγωγή κατά της Apple 

«Αν σας πουν ότι ένα μήνυμα έχει διαγραφεί, δικαιούστε να πιστεύετε ότι έχει διαγραφεί», ανέφερε ο ίδιος στους Times.

«Αν το μήνυμα έλεγε: 'Αυτά τα μηνύματα διαγράφονται σε αυτή τη συσκευή', αυτό θα ήταν ένα στοιχείο. 'Αυτά τα μηνύματα διαγράφονται μόνο σε αυτή τη συσκευή', θα ήταν πολύ πιο σαφής ένδειξη», ισχυρίστηκε προσπαθώντας να δικαιολογηθεί.

Ο ίδιος θέλει η Apple να τον αποζημιώσει τόσο για όσα έχασε από την σύζυγό του όσο και για τα δικαστικά έξοδα που πλήρωσε.

Τώρα επιδιώκει να ασκήσει και ομαδική αγωγή και καλεί τους χρήστες της Apple που βρίσκονται σε παρόμοιες καταστάσεις να μιλήσουν και να συμμετάσχουν μαζί του στον αγώνα κατά του τεχνολογικού κολοσσού.

Συνεχίζοντας τις κατηγορίες κατά του κολοσσού για την απιστία του, ισχυρίστηκε επίσης πως εάν η σύζυγό του δεν είχε ανακαλύψει με αυτόν τον τρόπο την αλήθεια, «θα υπήρχε τρόπος να το ξεπεράσουμε».

«Ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Παντρεμένοι για πάνω από 20 χρόνια. Ένας υπέροχος γάμος πετάχτηκε στα σκουπίδια για κάτι που κάνουν πολλοί άνδρες», δήλωσε...

AppleαπιστίαiPhoneΒρετανίαειδήσεις τώραμήνυση