Κόσμος|23.06.2024 16:45

Άρκανσο: Στους 4 οι νεκροί από τους πυροβολισμούς έξω από σούπερ μάρκετ

Newsroom

Ακόμη ένας άνθρωπος προστέθηκε στη λίστα των νεκρών από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Παρασκευή (21/06) έξω από παντοπωλείο στην πόλη Φορντάις του Άρκανσο, ανεβάζοντας τον απολογισμό των θυμάτων σε 4 νεκρούς.

Η αστυνομία του Άρκανσο ανακοίνωσε ότι 14 άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς έξω από το παντοπωλείο Mad Butcher, μεταξύ των οποίων 11 πολίτες, δύο αστυνομικοί και ο δράστης, ο 44χρονος Τράβις Γιουτζίν Πόζι, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας.

Τα θύματα, τα οποία ήταν όλοι πολίτες, αναγνωρίστηκαν ως η Shirley Taylor, 62 ετών, η Callie Weems, 23 ετών, ο Roy Sturgis, 50 ετών, και η Ellen Shrum, 81 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, επτά πολίτες – πέντε γυναίκες και δύο άνδρες – επέζησαν από τα τραύματα που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών. Τέσσερα από αυτά τα θύματα παραμένουν στο νοσοκομείο, μεταξύ αυτών και μία γυναίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο δράστης θα βρεθεί τώρα αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες για ανθρωποκτονία, ενώ εκκρεμούν ακόμη πρόσθετες κατηγορίες, σύμφωνα με την αστυνομία.

πυροβολισμοίΗΠΑειδήσεις τώρανεκροί