Κόσμος|27.06.2024 19:21

Φιλίππος Τσάνης: Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου 20χρονου που τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Newsroom

Απαρηγόρητη είναι η οικογένεια του 20χρονου ΦίλιππουΤσάνη, που ξυλοκοπηθηκε μέχρι θανάτου από ομάδα 10 ατόμων σε πάρκο στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία της Γερμανίας.

Ο νεαρός το μοιραία βράδυ είχε πάει στη γιορτή αποφοίτησης της μικρής του αδελφής. Μαζί με έναν φίλο του γύρω στη 01.00 αποφάσισαν να συνεχίσουν σε  άλλο μαγαζί.  Περνώντας στη διαδρομή απο ένα πάρκο  συνάντησαν ομάδα δέκα ανδρών, με τους οποίους ξέσπασε καυγάς. 

«Οι γιατροί προσπάθησαν να κάνουν τα πάντα για να σωθεί τι παιδί. Προσεύχονταν όλοι για να γίνει καλά. Αλλά τελικά ο Θεός θέλησε να τον πάρει», δήλωσε η μητέρα του στον Alpha.

«Είχε γεμίσει υγρά και αίμα το κεφάλι του»

Από την πλευρά του πατέρας του μιλώντας στο MEGA  επεσήμανε πως νεαρό «τον πλάκωσαν στο ξύλο, εκείνη την ώρα έπεσε κάτω και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι». 

«Τον πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο εκεί κατάλαβαν ότι το κεφάλι είχε πολλά τραύματα. (του έκαναν μαγνητική) Εκεί είδαν ότι έχει γεμίσει υγρά και αίμα το κεφάλι του, ήταν τόσο δυνατή η πίεση που δεν έδωσαν ούτε 1% να ζήσει. Τον κρατούσαν ζωντανό μέχρι την Δευτέρα με σωληνάκια» λέει συγκινημένος ο πατέρας του Φίλιππου.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 18χρονος με καταγωγή από τη Συρία που φέρεται να έχει βεβαρυμένο ποινικό παρελθόν. 

θάνατοςομογενήςξυλοδαρμόςΓερμανίαειδήσεις τώρα