Κόσμος|04.07.2024 22:49

CNN: Ο «Sleepy Joe» λέει πως χρειάζεται... περισσότερο ύπνο και θα σταματήσει τις εκδηλώσεις μετά τις 20:00

Newsroom

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φέρεται να είπε στους Δημοκρατικούς κυβερνήτες κατά τη διάρκεια συνάντησης στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη ότι μέρος του σχεδίου του για το μέλλον είναι να σταματήσει να προγραμματίζει εκδηλώσεις μετά τις 8 μ.μ., ώστε να μπορεί να κοιμάται περισσότερο, σύμφωνα με τρεις πηγές που ενημερώθηκαν για τα σχόλιά του.

Οι δηλώσεις αυτές, τις οποίες μετέδωσαν πρώτοι οι New York Times, έγιναν καθώς ο 81χρονος Μπάιντεν προσπάθησε την Τετάρτη να καθησυχάσει μια ομάδα περισσότερων από 20 ηγετών πολιτειών σχετικά με την ικανότητά του να νικήσει τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο και να κυβερνήσει αποτελεσματικά για άλλα τέσσερα χρόνια.

Υπενθυμίζεται πως μετά την κακή απόδοση του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια του προεδρικού ντιμπέιτ του CNN την περασμένη εβδομάδα, ορισμένοι Δημοκρατικοί άρχισαν να ζητούν από τον πρόεδρο να εγκαταλείψει την κούρσα.

Το σχόλιο του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Τετάρτης εκνεύρισε αρκετούς από τους κυβερνήτες που βρίσκονταν στην αίθουσα, δήλωσαν πηγές στο CNN και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ορισμένοι από τους συμμετέχοντες ενοχλήθηκαν από τη δήλωση πίστης και ενθουσιασμού που εκφράστηκε την Πέμπτη.

Ο Λευκός Οίκος και η εκστρατεία του Μπάιντεν δεν σχολίασαν τα όσα είπε ο πρόεδρος, γράφει το ίδιο μέσο.

Τζο ΜπάιντενΗΠΑΝτόναλντ Τραμπειδήσεις τώρα