Κόσμος|08.07.2024 20:18

Μυστηριώδης τραγωδία στη Βιρτζίνια: 18χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία μόλις βούτηξε σε λίμνη

Newsroom

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η εξόρμηση παρέας νεαρών στη λίμνη Smith Mountain έξω από το Roanoke της Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Πέθανε ακαριαία

Η απόφαση να βουτήξουν στα νερά της λίμνης ήταν μοιραία καθώς ένας 18χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία ενώ ένας φίλος του προσπάθησε με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει στη ζωή κάνοντας του ΚΑΡΠΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του New York Post, η παρέα των νεαρών βρέθηκε στην περιοχή για να γιορτάσουν την 4η Ιουλίου. Εκεί βρήκαν μία αποβάθρα και άρχισαν τις βουτιές στη λίμνη. Πρώτος στο νερό βούτηξε ο 18χρονος Τζέσε Χάμρικ, ωστόσο μόλις έπεσε στα νερά της λίμνης οι φίλοι του παρατήρησαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Προσπαθούσαν να τον σώσουν με ΚΑΡΠΑ

Οι φίλοι του βούτηξαν για να τραβήξουν τον νεαρό έξω από το νερό και «χτυπήθηκαν» από τον ηλεκτρισμό, ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερο σημασία λόγω της κατάστασης. Ο ένας νεαρός άρχισε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση στον Τζέσε Χάμρικ, ενώ ένας άλλος κάλεσε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε μετά από λίγο ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας και θεωρούν ότι ο 18χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία από καλώδια που φαίνεται να ακουμπούσαν το νερό και προέρχονται από μια γεννήτρια που εντοπίστηκε την αποβάθρα.

ηλεκτροπληξίαθάνατοςειδήσεις τώραΗΠΑΒιρτζίνια