Κόσμος|09.07.2024 09:52

Νέο περιστατικό με Boeing: Αεροσκάφος της United Airlines έχασε έναν τροχό κατά την απογείωση

Newsroom

Αεροσκάφος της Boeing έχασε έναν τροχό κατά την απογείωσή του στο Λος Άντζελες, ωστόσο ο πιλότος του κατάφερε να το προσγειώσει με ασφάλεια στο Ντένβερ, που ήταν και ο προγραμματισμένος προορισμός του, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, ανακοίνωσε η United Airlines.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα Boeing 757-200 σχεδόν 30 ετών το οποίο μετέφερε 174 επιβάτες και 7 μέλη πληρώματος. Η Boeing τερμάτισε την παραγωγή του 757 το 2004.

 

Δεύτερο περιστατικό με τροχό

Τον περασμένο Μάρτιο, αεροσκάφος Boeing 777-200 της United Airlines που κατευθυνόταν προς την Ιαπωνία έχασε ελαστικό του στον αέρα μετά την απογείωσή του από το Σαν Φρανσίσκο και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Το τελευταίο περιστατικό στο Λος Άντζελες ήταν το τελευταίο σε μια σειρά περιστατικών που αφορούν αεροπλάνα της Boeing. Αεροσκάφος αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες τον περασμένο Μάρτιο λόγω προβλήματος με το υδραυλικό του σύστημα. Επίσης, μια άλλη πτήση προσπαθούσε να προσγειωθεί στο Χιούστον όταν ξέφυγε από τον τροχόδρομο και μπήκε στο γρασίδι.

ειδήσειςUnited Airlinesειδήσεις τώραΛος ΆντζελεςBoeing