Κόσμος|09.07.2024 10:04

Αποτροπιασμός στην Ιταλία: Άνδρας φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του και να δήλωσε μετά την εξαφάνισή της

Newsroom

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση μιας ακόμη γυναικοκτονίας.

Ένας Ιταλός οδηγός φορτηγού φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του και να χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της για μήνες για να δείξει ότι ήταν ζωντανή.

Η εξαφάνιση της 42χρονης

Η 42χρονη Francesca Deidda εξαφανίστηκε πριν από δυο μήνες από την ιταλική πόλη San Sperate, στο Κάλιαρι, στη νότια Σαρδηνία και οι ερευνητές πιστεύουν ότι τη σκότωσε ο σύζυγός της, ο 43χρονος Igor Sollai, αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την τελευταία φορά που εθεάθη η Deidda, φέρεται να εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της που έλεγαν στους φίλους και την οικογένειά της ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μακριά λόγω της διακοπής της σχέσης της.

Η σύλληψη του συζύγου

Την εξαφάνιση της άτυχης γυναίκας δήλωσε στις Αρχές ο αδερφός της και ένας συνεργάτης της. Όταν ο Sollai ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί δεν ανέφερε την εξαφάνιση της γυναίκας του, ισχυρίστηκε ότι ήταν επειδή το είχε κάνει ήδη ο αδελφός της. Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα την αυτοκτονία και εστίασε την έρευνά της στη σχέση της Deidda με τον σύζυγό της. Τελικά ο Sollai συνελήφθη με κατηγορίες για φόνο την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ο δικηγόρος του, Carlo Demurtas, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε στοιχεία που να λένε ότι ο πελάτης μας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της συζύγου του ή έστειλε το email».

ειδήσεις τώραΙταλίαγυναικοκτονίαειδήσειςσύλληψη