Κόσμος|09.07.2024 17:14

Φρίκη στη Βρετανία: Χειροπέδες σε γονείς για τη δολοφονία της 14χρονης κόρης τους

Newsroom

Ένα κορίτσι μόλις 14 ετών πόζαρε στον φακό του κινητού της τηλεφώνου σε ένα για να ανεβάσει βιντεάκι στο TikTok, όπως κάνουν εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Λίγες ώρες αργότερα το παιδί δολοφονήθηκε με μαχαίρι με τους γονείς της να είναι οι βασικοί κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την βρετανική SUN.

Η Scarlett Vickers, ανέβασε το βίντεο από την κρεβατοκάμαρά της στο TikTok την Παρασκευή, και λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ντάρλινγκτον της κομητείας Ντάραμ, αφού είχε δεχθεί ένα μόνο τραύμα από μαχαίρι. Οι πατέρας της Vickers και η μητέρα της Hall εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Newton Aycliffe, όπου τέθηκαν υπό κράτηση.

Συγκλονισμένοι οι φίλοι και οι δάσκαλοί της

Κάτω από τις τελευταίες της αναρτήσεις οι φίλοι της θρηνούν για τον χαμό της 14χρονης, ενώ μπουκέτα με λουλούδια αλλά και κεριά έχουν αφεθεί έξω από το σπίτι της.

Η Su Gill, διευθύντρια της Ακαδημίας Haughton όπου η Scarlett ήταν μαθήτρια, δήλωσε: «Η Σκάρλετ ήταν ένα υπέροχο κορίτσι με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Ήταν πάντα άψογα ντυμένη, με σεβασμό και ευγένεια. Ένα πολύ φιλικό κορίτσι, ήταν δημοφιλής στους φίλους της και θα λείψει πολύ από τη σχολική κοινότητα. Το προσωπικό και οι μαθητές της Ακαδημίας Haughton και του Education Village Academy Trust είναι εξαιρετικά θλιμμένοι από την είδηση και θα θέλαμε να μεταφέρουμε τις σκέψεις μας σε όλους όσους επηρεάζονται από αυτή την τραγωδία».

Η φρίκη εκτυλίχθηκε γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, καθώς η αστυνομία και τα ασθενοφόρα έσπευσαν στη διεύθυνση στην Geneva Road.

ΒρετανίαTik Tokκινητό τηλέφωνοδολοφονίαειδήσεις τώρα