Κόσμος|10.07.2024 11:11

Φρίκη στις ΗΠΑ: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονη τρανς που βρήκε μέσω εφαρμογής

Newsroom

Ένας 29χρονος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κατηγορείται για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της σορού ενός 14χρονου τρανς κοριτσιού. Ο δράστης είναι ο 29χρονος ΝτεΣόν Γουάτκινς ενώ το θύμα ήταν η 14χρονη Πόλι Λάικενς.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν οι συγγενείς του θύματος, τρεις μέρες μετά την εξαφάνισή της, στις 22 Ιουνίου. Τότε μάλιστα, η αστυνομία ανακάλυψε τεμαχισμένα κομμάτια ανθρώπινης σορού στον ποταμό Σενάνγκο. Η ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε έδειξε ότι η Λάικενς είχε δολοφονηθεί με ένα χτύπημα στο κεφάλι από αμβλύ αντικείμενο.

Παραδέχθηκε τη δολοφονία ο 29χρονος

Ο Γουάτκινς παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι είχε κανονίσει να συναντηθεί στις 22 Ιουνίου με ένα πρόσωπο με το οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία μέσω της εφαρμογής Grindr και ότι στη συνέχεια την δολοφόνησε.

Μάλιστα βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, δείχνουν ότι η 14ρονη περίμενε κάποιον κοντά σε ένα σημείο με κανό το απόγευμα της 22ας Ιουνίου. Άλλα πλάνα έχουν καταγράψει τον 29χρονο Γουάτκινς να μπαινοβγαίνει από το διαμέρισμά του τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου κουβαλώντας σακούλες ενώ στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του κατευθύνθηκε στη λίμνη όπου βρέθηκε η τεμαχισμένη σορός της 14χρονης.

ΗΠΑφόνοςΠενσυλβάνιαδολοφονίαειδήσεις τώραειδήσεις