Κόσμος | 10.07.2024 16:20

ΗΠΑ: Νεκροί διευθυντής εταιρείας και η ανήλικη κόρη του - Τους καταπλάκωσε μπουλντόζα

Newsroom

Σε τραγικό δυστύχημα έχασαν τη ζωής τους ο διευθυντής γνωστής εταιρείας επίπλων και η 16χρονη κόρη του στο Canyon των ΗΠΑ. 

O Ρίτσαρντ Ντέιβιντ Χέντρικσον και η κόρη του Σάλι καταπλακώθηκαν το περασμένο Σάββατο από μπουλντόζα. Όλα συνέβησαν, όταν σε μία απότομη στροφή ο ιμάντας ρυμούλκησης έσπασε με συνέπεια η μπουλντόζα η να πέσει πάνω στο φορτηγό στο οποίο επέβαιναν.

Πατέρας και κόρη πέθαναν ακαριαία, ενώ η σύζυγος του και τα άλλα δύο παιδιά τους, που, επίσης, επέβαιναν στο φορτηγό, τραυματίστηκαν ελαφριά.

Πέθαναν ακαριαία 

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον τραγικό και ξαφνικό θάνατο του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου μας, Ρίτσαρντ Ντέιβιντ Χέντρικσον σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αυτό το σπαρακτικό περιστατικό στοίχισε επίσης τη ζωή σε μία από τις κόρες του, τη Σάλι», σημειώνεται σε ανακοίνωση, που εξέδωσε η εταιρεία.

«Ο Ρίτσαρντ ήταν ένα φίλος. Είμαστε συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκε μαζί με την κόρη του. Θρηνούμε μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς τους και προσευχόμαστε να βρουν παρηγοριά» είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα, Σπένσερ Κοξ, που ήταν προσωπικός του φίλος. 

ειδήσεις τώραμπουλντόζαδυστύχημαΗΠΑ