Κόσμος|12.07.2024 17:37

Μάικλ Μόσλεϊ: Συγκινεί η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη

Newsroom

Η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ, του γνωστού τηλεοπτικού γιατρού και παρουσιαστή του BBC, που έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στη Σύμη, εκφράζει την απέραντη θλίψη της. Η Κλερ Μπέιλι μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την έντονη θλίψη που βιώνει μετά την απώλεια του συζύγου της.

Το πτώμα του γνωστού γιατρού εντοπίστηκε τραγικά στις βραχώδεις ακτές της Σύμης, μετά την εξαφάνισή του κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τον προηγούμενο μήνα.

Σήμερα, η Κλερ δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο της Μάικλ στο Instagram, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ιατρική σχολή και ήταν μαζί για 44 χρόνια. Είπε ότι η οικογένειά τους αντιμετωπίζει «μεγάλη δυσκολία» στο να ξαναφτιάξουν τη «ζωή τους», αλλά τα μηνύματα υποστήριξης ήταν «ιδιαίτερα συγκινητικά», σύμφωνα με τη βρετανική SUN.

 

Η συγκινητική ανάρτηση

Η συγκινητική ανάρτηση της Kλερ είναι η εξής: «Προσπαθούμε να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας χωρίς τον Μάικλ και είναι πολύ δύσκολο».

«Όχι όλη την ώρα. Μπορούμε να χαμογελάσουμε και να γελάσουμε. Καθώς και να παρηγορούμε ο ένας τον άλλον. Η θλίψη μπορεί να είναι συντριπτική. Ελαφριά και όμορφη. Να σε αιφνιδιάζει. Να νιώθετε σαν το βάρος μιας πέτρας ή σαν έναν οξύ πόνο. Αλλάζει απροσδόκητα. Όπως λένε συχνά οι άνθρωποι, είναι ένα ταξίδι, δεν είναι όλα θλιβερά. Η εξαιρετική έκρηξη θλίψης και ευγνωμοσύνης για τον Μάικλ και για το πώς άλλαξε τόσες πολλές ζωές είναι πολύ συγκινητική, συμπεριλαμβανομένων των ειλικρινών σκέψεων και της καλοσύνης που επεκτάθηκε σε εμάς ως οικογένεια, για την οποία είμαστε απίστευτα ευγνώμονες».

«Ελπίζουμε ειλικρινά ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε το θετικό του μήνυμα και στο μέλλον. Γιατί ενώ μαθαίνουμε να ζούμε χωρίς τον Μάικλ, είναι πάντα παρών μέσα από τις ζωές που άγγιξε και τη διαφορά που έκανε. Ο αυριανός εορτασμός της ζωής του Mάικλ από το BBC με το "Just One Thing Day" είναι υπέροχος», αναφέρει η συντετριμμένη σύζυγος του διάσημου γιατρού και παρουσιαστή.

Το ολοήμερο αφιέρωμα του BBC στον Μόσλεϊ

«Μια ημέρα αφιερωμένη στον αντίκτυπο που είχε στις ζωές των ανθρώπων και στον εορτασμό της κληρονομιάς του στη ραδιοτηλεόραση και όχι μόνο - είναι θλιβερό και ευχάριστο ταυτόχρονα. Είμαστε τόσο ευγνώμονες».

Το BBC Radio 4 θα ξεκινήσει την ημέρα με την εκπομπή Today, η οποία θα υποδεχθεί όσους άλλαξαν τη ζωή τους χάρη στις συμβουλές του Mόσλεϊ, επισημαίνει η SUN. Αργότερα, στην εκπομπή Woman's Hour, η παρουσιάστρια Aνίτα Ράνι θα αναλογιστεί τον αντίκτυπο που είχε ο τηλεοπτικός γιατρός στη ζωή της, με έμφαση στα οφέλη της άσκησης. Το Food Programme θα παρουσιάσει παλαιότερα θέματα του Just One Thing, από την κατανάλωση λιπαρών ψαριών μέχρι τα οφέλη του κουρκουμά. Εν τω μεταξύ, το Front Row θα γιορτάσει το πώς η ακρόαση μουσικής ή το παίξιμο ενός οργάνου μπορεί να φέρει μια αίσθηση ηρεμίας.

Σε άλλα σημεία του προγράμματος του BBC, η Tina Daheley τού Radio 2, ο Craig Charles τού 6 Music και το BBC Radio 1 θα τιμήσουν επίσης την ημέρα. Οι τηλεοπτικές εκπομπές Morning Live και The One Show, στις οποίες ο Mόσλεϊ ήταν τακτικός συνεργάτης, θα συμμετάσχουν στον εορτασμό της κληρονομιάς του.

παρουσιαστήςinstagramBBCΣύμηειδήσεις τώρα