Κόσμος|12.07.2024 17:48

Φρίκη στις ΗΠΑ: 41χρονος αποκεφάλισε τους γονείς και τον σκύλο τους

Newsroom

Φρικτή υπόθεση στις ΗΠΑ, καθώς ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και ο σκύλος τους φέρονται να αποκεφαλίστηκαν από τον γιο τους στην Καλιφόρνια, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος καλυμμένος με αίματα.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος του σερίφη της κομητείας Όραντζ, στην Καλιφόρνια, ανέφεραν ότι ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση περίπου στις 7.30 το πρωί της Τρίτης. Όταν έφτασαν στην κοινότητα San Juan Mobile Estates στο San Juan Capistrano, οι αστυνομικοί βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια «φρικιαστική σκηνή που περιλάμβανε τα αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα σώματα» ενός ηλικιωμένου άνδρα και μιας γυναίκας, καθώς και τον αποκεφαλισμένο σκύλο τους.

Τα θύματα ήταν η Αντουανέτ Γκέρντβιλ, 79 ετών, και ο σύζυγός της Ρόναλντ Γκέρντβιλ, 77 ετών. Ο γιος τους, Τζόζεφ, ηλικίας 41 ετών, που ζούσε μαζί τους στο τροχόσπιτο, θεωρείται ο ύποπτος για τις δολοφονίες και βρέθηκε καλυμμένος με αίματα σε κοντινή περιοχή. Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αστυνομίας, έλαβαν αναφορές για έναν «αιματοβαμμένο άνδρα» που κυνηγούσε έναν υπάλληλο συντήρησης στην ίδια κοινότητα. Ο Τζόζεφ φέρεται να έκλεψε το αμαξάκι του γκολφ του υπαλλήλου και στη συνέχεια εντοπίστηκε από έναν αξιωματικό, ο οποίος τον πυροβόλησε πολλές φορές.

Ο Τζόζεφ έλαβε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική και να τον μεταφέρει σε τοπικό νοσοκομείο, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, μόλις οι γιατροί δώσουν τη σχετική άδεια, ο 41χρονος θα κατηγορηθεί για δύο ανθρωποκτονίες και πιθανόν θα αντιμετωπίσει πρόσθετες κατηγορίες. Το κίνητρο για τους βάναυσους αποκεφαλισμούς παραμένει άγνωστο και οι αρχές δεν έχουν παράσχει καμία εξήγηση για τον λόγο που ο αστυνομικός πυροβόλησε τον Τζόζεφ.

Ένας γείτονας των θυμάτων δήλωσε στο Fox 11 ότι είδε τον Τζόζεφ να καβγαδίζει με τον πατέρα του την προηγούμενη μέρα και ότι φαινόταν εξοργισμένος. Ένας άλλος γείτονας ανέφερε ότι ο 41χρονος είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά. Ο Τζόζεφ είχε δημοσιεύσει πολλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και ανέβαζε μουσικές παραφωνίες στο YouTube, συμπεριλαμβανομένων μιας με τίτλο "Shots Fired" και μιας άλλης με τίτλο "Pope on a Rope", που περιλάμβανε μια εικόνα του Πάπα κρεμασμένου.

ΗΠΑδολοφόνοςΚαλιφόρνιαδολοφονίεςειδήσεις τώρα