Κόσμος | 13.07.2024 16:57

«Πυρά» Τραμπ κατά Κλούνεϊ: Πρέπει να φύγει από την πολιτική και να επιστρέψει στην τηλεόραση

Newsroom

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε πυρά κατά του Τζορτζ Κλούνεϊ, αφού ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δημοσίευσε ένα άρθρο στους New York Times στο οποίο προέτρεπε τον Τζο Μπάιντεν να παραιτηθεί από υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία.

Ο Κλούνεϊ είναι ένα από τα πολλά ονόματα του Χόλιγουντ που τις τελευταίες ημέρες κάλεσαν τον Αμερικανό πρόεδρο να εγκαταλείψει την κούρσα.

Στο κείμενό του, ο Κλούνεϊ είπε ότι ο Μπάιντεν είχε σώσει τη δημοκρατία στο παρελθόν και θα μπορούσε να το ξανακάνει κάνοντας στην άκρη και δίνοντας στους Δημοκρατικούς μια καλύτερη ευκαιρία να νικήσουν τον Τραμπ.

«Να επιστρέψει στην τηλεόραση» ο Κλούνεϊ

Ο πρώην πλανητάρχης τα βάζει μαζί του αποκαλώντας τον «ψεύτικο ηθοποιό ταινιών» και διερωτάται «και τι ξέρει ο Κλούνεϊ για το οτιδήποτε;»

«Χρησιμοποιεί το επιχείρημα των Δημοκρατικών ότι ο Μπάιντεν, ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και "έσωσε τη Δημοκρατία μας". Όχι, ο απατεώνας Τζο ήταν αυτός που οπλοποίησε την επιβολή του νόμου εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου, που δημιούργησε τον πιο καταστροφική πληθωρισμό στην ιστορία της χώρας μας, που ντρόπιασε το έθνος μας στο Αφγανιστάν και του οποίου η τρελή πολιτική των ανοικτών συνόρων επέτρεψε σε εκατομμύρια ανθρώπους να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας, πολλοί από αυτούς από φυλακές και ψυχιατρεία. Ο απατεώνας Τζο Μπάιντεν δεν έσωσε τη Δημοκρατία μας, γονάτισε τη Δημοκρατία μας. Ο Κλούνεϊ πρέπει να φύγει από την πολιτική και να επιστρέψει στην τηλεόραση. Οι ταινίες δεν του βγήκαν ποτέ σε καλό!!!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τραμπ.

Ο Τραμπ τρολάρει και τον Μπάιντεν που μπέρδεψε τον Ζελένσκι με τον Πούτιν 

Σε άλλη ανάρτηση κοροϊδεύει τον συνυποψήφιό του που μπέρδεψε τον Βολοντίμιρ Ζελένκσι με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

 

Τζο ΜπάιντενΝτόναλντ ΤραμπΤζορτζ Κλούνεϊεκλογές ΗΠΑειδήσεις τώρα