Κόσμος|13.07.2024 20:03

Ο Έλον Μασκ αποθεώνει τον Κύπριο ευρωβουλευτή και youtuber Φειδία: «Συγχαρητήρια. Έχει δίκιο»

Newsroom

Ο Έλον Μάσκ αποθέωσε δημόσια με ανάρτησή του, τον 24χρονο Κύπριο influencer που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής στις κάλπες της 9ης Ιουνίου, Φειδία Παναγιώτου.

Ο ιδιοκτήτης του Twitter προχώρησε σε δύο αναρτήσεις στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, στις οποίες συμφωνεί με τον Φειδία Παναγιώτου και τον στηρίζει.

«Ο Φειδίας έχει δίκιο»

Αρχικά αναδημοσίευσε ένα βίντεο του Κύπριου ευρωβουλευτή, στο οποίο αναλύει την υποψηφιότητα της Ούρσουλας Φον ντερ Λάιεν, για την την επανεκλογή της στη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Φειδίας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα poll, για το εάν θα πρέπει να ψηφίσει υπέρ ή κατά της επανεκλογής της. «Εσείς παιδιά θα αποφασίσετε, εάν θέλετε να ψηφίσει υπέρ ή κατά της. Μέσω εμένα έχετε φωνή για το μέλλον της Ευρώπης» υπογράμμισε σχετικά.

Αμέσως, ο Έλον Μασκ έκανε share το βίντεο του 24χρονου και έγραψε: «Ο Φειδίας έχει δίκιο. Είναι πολύ σημαντική απόφαση».

Λίγο νωρίτερα, ο δισεκατομμυριούχος Μασκ είχε και πάλι δημοσιεύσει ένα βίντεο με τον Φειδία Παναγιώτου, συγχαίροντάς τον για την εκλογή του στην Ευρωβουλή.

Προβολή της… Κύπρου

Ο Φειδίας Παναγιώτου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αμέσως ανέβασε βίντεο στο TikTok, αντιδρώντας στους διαδικτυακούς επαίνους του Μασκ και στη «διαφήμιση» που του έκανε. Μάλιστα ο νεαρός ευρωβουλευτής παρουσίασε την κίνηση του Έλον Μασκ να μοιραστεί ένα από τα βίντεο του, ως προβολή της Κύπρου. Ωστόσο το βίντεο είχε ξεκάθαρα, ως αποκλειστικό θέμα, την εκλογή του ίδιου.

Να σημειωθεί ότι ο Φειδίας Παναγιώτου οφείλει μεγάλο μέρος της αναγνωρισιμότητας του στον Έλον Μασκ, καθώς για τρεις μήνες κοιμόταν έξω από τα γραφεία του, μέχρι να τον πείσει να αγκαλιαστούν.

Έλον ΜασκΟύρσουλα φον ντερ Λάιενειδήσειςειδήσεις τώραευρωβουλευτής