Κόσμος|19.07.2024 19:04

Τόμας Μάθιου Κρουκς: Είχε φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον ο επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ - Τις βρήκαν στον υπολογιστή του

Newsroom

Κάτι περίεργο βρήκε το FBI ψάχνοντας στο σπίτι του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκς.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο δράστης «έψαξε για την πριγκίπισσα της Ουαλίας στο διαδίκτυο» και κατέβασε εικόνες της Κέιτ Μίντλετον στο τηλέφωνό του αλλά και στον υπολογιστή του πριν προσπαθήσει να δολοφονήσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τι βρήκε η αστυνομία

Η αστυνομία στις ΗΠΑ έκανε την ανακάλυψη μετά την έρευνα στο σπίτι του Κρουκς και την κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών, μετά την επίθεσή του στην Πενσιλβάνια το περασμένο Σάββατο.

Τότε ήταν που βρέθηκαν οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας της Ουαλίας, σύμφωνα με το National Public Radio. Και όχι μόνο αλλά ο Κρουκς φαίνεται ότι είχε ψάξει πληροφορίες σχετικά με τη 42χρονη πριγκίπισσα, εκτός από την αναζήτηση του Ντόναλντ Τραμπ, του προέδρου Τζο Μπάιντεν, του διευθυντή του FBI Κρίστοφερ Ρέι και του γενικού εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέρικ Γκάρλαντ.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί έψαχνε για την Κέιτ - τη μόνη μη Αμερικανίδα στην ομάδα των ατόμων που βρέθηκαν στο ιστορικό των αναζητήσεών του στο διαδίκτυο.

Κέιτ ΜίντλετονFBIειδήσεις τώραΝτόναλντ Τραμπ