«Άδειασε» ο εναέριος χώρος των ΗΠΑ λόγω του παγκόσμιου μπλάκ άουτ - Το απίστευτο timelapse
Newsroom![](https://cdn.ethnos.gr/resources/images/66e69159-071a-46d0-9310-727a859e6c86.jpg)
Παράλυση προκάλεσε το παγκόσμιο ψηφιακό μπλακ άουτ λόγω βλάβης στα συστήματα της Microsoft στα αεροδρόμια όλου του κόσμου. Αεροπορικές εταιρείες ακύρωσαν χιλιάδες πτήσεις και παρουσίασαν καθυστερήσεις, καθώς οι επιπτώσεις της διακοπής συνεχίζονται.
Μόνο στις ΗΠΑ o αριθμός των πτήσεων που ακυρώθηκαν έχει ανέλθει σε πάνω από 2.000, σύμφωνα με την FlightAware. Ο αριθμός των καθυστερήσεων στις ΗΠΑ ξεπερνά τις 5.300. Η Delta έχει ακυρώσει τουλάχιστον 640 πτήσεις και το διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson της Ατλάντα έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες ακυρώσεις στις ΗΠΑ με 226.
Το απίστευτο timelapse
Την κατάσταση δείχνει ένα timelapse video το οποίο απεικονίζει τον ουρανό πάνω από τις ΗΠΑ τι τελευταίες 12 ώρες. Ο ουρανός κυριολεκτικά...άδειασε κατά τη διάρκεια του βραχυκυκλώματος την Παρασκευή, με τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες να επιβάλουν πανεθνική στάση εδάφους μέχρι να επανέλθουν τα τεχνολογικά συστήματα.
- Εξαφάνιση Βασίλη Καλογήρου: Τραγικό τέλος στο θρίλερ – Αναγνωρίστηκε η σορός του – Τα αναπάντητα ερωτήματα
- Συντριβή αεροσκάφους στο Τορόντο: Βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο διάδρομο προσγείωσης - Τουλάχιστον 8 τραυματίες
- Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πολική κακοκαιρία προ των πυλών με θερμοκρασίες έως -16 (χάρτης)
- Μέσα στο 2025 η κυκλοφορία της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things