Κόσμος|20.07.2024 08:59

Βίντεο - σοκ: Γυναίκα πυροβόλησε μωρό στο καρότσι του - Οι γονείς έφυγαν και το παράτησαν

Newsroom

Σοκ προκαλεί βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα το οποίο δείχνει  μια γυναίκα να πυροβολεί ένα μωρό 7 μηνών στο καρότσι του, ενώ το πιο φρικιαστικό είναι πως οι γονείς παράτησαν το χτυπημένο μωρό στο δρόμο και έφυγαν από το σημείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Holmesburg της Φιλαδέλφειας των ΗΠΑ, την Πέμπτη. Μια ένοπλη φαίνεται να πλησιάζει και να πυροβολεί κατά των γονέων. Ο πατέρας έφυγε από το σημείο ενώ η μητέρα έκατσε αρχικά με το αγοράκι που ήταν στο καρότσι. Η ένοπλη φαίνεται πως πυροβόλησε προς το μέρος της, με την σφαίρα να πετυχαίνει το μωρό.

Ένας γείτονας μετέφερε το μωρό στο νοσοκομείο 

Το παιδί πυροβολήθηκε στον μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Nazareth από έναν γείτονα, καθώς οι γονείς το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή σύμφωνα με την αστυνομία. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Jefferson Torresdale και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.


Η αστυνομία βρήκε δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος και πιστεύει ότι οι πυροβολισμοί έγιναν από ημιαυτόματο όπλο. Η μητέρα και ο πατέρας του μωρού δεν χτυπήθηκαν.

Βρέθηκαν κάποια τετράγωνα μακριά οι γονείς 

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, οι γονείς του μωρού δεν ήταν εκεί, δήλωσαν οι αξιωματούχοι. Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν περίπου μία ώρα για να βρουν το ζευγάρι λίγα τετράγωνα μακριά από το σημείο όπου συνέβησαν οι πυροβολισμοί.

Ο άνθρωπος που έσωσε το μωρό περιέγραψε στο NBC Philadelphia:

«Έμαθα ότι το μωρό ήταν 7 μηνών και οι δύο γονείς είπαν ότι έχουν εντάλματα σύλληψης. Βγήκαν από το αυτοκίνητο και πήρα το μωρό. Ένιωσα ότι έπρεπε να προστατέψω το παιδί. Ήταν συγκλονιστικό. Ήταν τρομακτικό. Αυτό το άτομο ήρθε και χωρίς τύψεις και απλά πυροβόλησε και έφυγε σαν να μην συνέβη τίποτα», είπε.

Η ένοπλη αναζητείται ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρό της.

ΗΠΑμωρόειδήσεις τώραπυροβολισμός